Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


hemhemma igen med ett gäng bilder

Sådär, nu är jag tillbaka här igen efter ungefär en dryg veckas semester i Skåne, Danmark och Tyskland. Kan väl säga att årets tema på resan har varit vackra stränder, vatten och utsikt. Det är liksom som ett genomgående tema bland alla mina bilder och visst besökte vi många fina platser. Here we go (ganska många bilder..hehe).

Skåne
Besök hos min moster och hennes man. Där hann vi med att besöka Kullens Fyr, Mölle, Höganäs, Helsingborg och höjdpunkten - konsert med Sissel mm.

Skånelandskapet..


Egofoto i bilen på väg till min moster


Jag och mamma och utsikten från Kullens Fyr. Det blåste lite kan man väl säga.


En tur in till Helsingborg blev det och lunch intogs på Vegeriet. Önskar att det fanns en sådan restaurang här i stan. På kvällen gick jag, mamma och min moster på "Sissel in concert". Myspys.


Mölle. Aaah, älskar denna miljö.


Vi gjorde en tur till köpcentrumet Väla och där inhandlade jag äntligen Watercolour, akvarellblock och pensel. Nu ska här målas.

Danmark

Helsingör i sikte.


Vi åkte mot den danska västkusten och en dag besökte vi Danmarks äldsta stad, Ribe. Dit upp i tornet skulle vi naturligtvis...


...och där blåste det hejvilt och jag roade mig.


I Ribe köpte jag ett bernstensarmband där stenarena är så pass mörka att det går åt det svarta hållet. I ljuset lyser det lite vinrött. Me like.


Det fanns en enorm sandstrand där vi bodde och en kväll var det en underbar solnedgång.


Jag, vatttnet, solen på väg ned och en vidunderlig himmel. Kärlek.

Tyskland

Rügen och Kap Arkona. För att ta sig ned till vattnet fick man glatt klampa ned ett antal trappsteg. Orka räkna.


Mamma letar fina stenar och pappa studerar sandtaget med dess lager av sten.


Så skulle man ta sig uppåt. Men utsikten var väldans fin...


... (den vita pricken är en segelbåt)


Området på Rügen där vi bodde och en sen kvällspromenad ned till hamnen.


ja, ja..lite suddigt.


Besök på stranden i Prora - Rügen.


Badorten i Binz. Tyvärr var inte vädret på vår sida denna dag.


Binz

Tyskland --> Sverige

På färjan på väg till Trelleborg. Uscha mig. Gillar inte alls färjor och denna gången blev jag dessutom sjösjuk. Vad väljer man? Sitta inne och må illa eller gå ut i den kyliga och blåsiga luften och då i alla fall inte må sååå illa. Jag valde det senare alternativet...


Naturligtvis hade jag för lite kläder på mig. Min plan var ju att det skulle vara varmt och soligt så att man under resans timmar kunde ligga och sola på soldäcket. Men icke sa nicke.


För att få lite annat att tänka på, gick jag och mamma in här åtskilliga gånger och shoppade parfymer, godis bodylotion mm.


En ny parfym för mig och min favorit bodylotion i sprutflaska. (Jag vet C, jag är heeelt tokig i den).

Övrigt (shopping)

På väg ned till Skåne stannade vi i Ullared och shoppade. Mamma var givmild.


Och återigen i Skåne, stannade vi till på Väla och där inhandlades ett par skor.


Detta var bara ett urval av alla bilder jag tog under resan. Skönt att vara hemma igen och nu ska jag under en dryg vecka bara njuta av ledigheten. Får se om min systers pojkvän inte lyckats sälja sin båt. I sådana fall bär det av mot skärgården. Efter det hägrar jobb i två veckor och därefter flytt upp till Östersund igen och allt vad det kommer att innebära. Nu ska jag packa upp det sista så att jag får ordning och reda här i rummet.

26 Juli 2007  | Vardag | 4 kommentarer
Cissi: Åh, så himlans kul att åka till Paris. Du får höra av dig när du kommit hem till Svea igen, så får vi prata lite. Det var ju flera veckor sedan nu =(. Ja, Södra Gröng. 36..många minnen man har därifrån. Haha. Puss!! Ann-Louise: Jag älskar också den och det var en underbar plats att vara på. Härligt härligt. Kramar Emma: Ja, hon var väldans givmild under denna semester. Vet inte vad jag gjort som frtjänat allt det där. Älskar också den bilden och ska framkalla en hel del bilder från tripen och ja, en förstoring på den, var en fin idé. Kramar

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 27 Juli 2007 10:21
Snäll mamma du har!! Kanske ska fråga om min mamma också är sugen på en tur till Ullared! Många underbara bilder! Gud vad jag älskar den med solnedgången! Den skulle man kunna förstora och göra till en tavla! Nu är det dags att åka till Maxi och fylla på matförråden! Kram Emma

Webbplats: http://systrarofsweden.blogg.se
Skrivet av Emma den 27 Juli 2007 09:23
Åå! Vilka härliga bilder! Jag gillar speciellt den med solnedgången och rosa himmel. Det där verkar ju som ett ställe jag skulle kunna tänka mig att bo på. Kram!
Skrivet av Ann-Louise den 27 Juli 2007 06:07
Hurru din shoppaholic...jag blir såå avundsjuk!!!! Å vilken resa och vilka fina bilder...dags för en till scrapbook? :D På onsdag flytter jag hem från Oslo så nu ska jag jobba hård de sista dagarna. Sen börjar mitt äventyr, Paris :D Puss på dig vännen min!!! Jag saknar fax Östersund...å södra gröng 36
Skrivet av Cissi den 26 Juli 2007 23:14
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida