Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


...

Ibland blir jag tokig på mig själv. Nu är jag inne i en period där jag tänker väldigt mycket..kanske till och med lite för mycket ibland. Drygt en vecka kvar av ledigheten, sedan jobb i två veckor och därefter Östersund. Det är med blandade känslor jag åker tillbaka norrut. Att vara där, utan alla de underbara vänner jag lärt känna under de två terminerna som varit, kommer kännas konstigt och stundtals säkert väldigt jobbigt. Vi har så många härliga minnen ihop så att bara genom att kanske promenera på en viss gata, sitta på bryggan vid Jamtli eller gå förbi en byggnad kan påminna om en svunnen och underbar tid tillsammans med tjejerna. Ni är gulda värda! Samtidigt vet jag att jag gör det enda rätta med ett studieuppehåll, även om det kan vara svårt att greppa ibland.

Jag tänkte att denna blogg framöver får bli lite mer av dagboksform än vad den tidigare varit. Många saker i mitt liv har känts dels alldeles för jobbiga att skriva om här och för privata. Man kan ju fråga sig om man verkligen behöver skriva ned ens tankar som far och flyger på en så officiell plats som Internet. Det traditionella sättet, att föra dagbok med papper och penna, finns ju kvar och används flitigt för min del också. Men ibland kan jag känna en lättnad att få skriva om saker och ting som jag vet att folk kommer att läsa.

Nåväl. Ikväll är en kväll där mina tankar är som ett enda stort garnnystan. Trasligt och det kan vara svårt att hitta den rätta änden på nystanet -hur ska man då kunna börja? Vad vill jag egentligen med min närmaste framtid? Har jag gjort rätt val? Hur kommer det att bli? Stanna kvar i Östersund och ta hand om mig själv..känns både läskigt men samtidigt väldigt skönt.

Jisses, detta inlägg blev rörigt. Borde försöka gå och lägga mig. Imorgon bär det av relativt tidigt mot IKEA sedan ska jag hjälpa min syster att städa hennes lägenhet. Lite partaj hos henne imorn. Trevligt.

28 Juli 2007  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida