Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


fullt upp

Har varit dålig på att blogga de senaste dagarna och allting beror helt enkelt på att jag har haft annat att göra. Under helgen har min bror och hans flickvän varit på besök och då gjorde vi små utflykter så som att besöka Söderköping, Stegeborg, Arkösund, mormor och morfar mm.


Göta Kanal i Söderköping


Palm wannabe?


Kärlekspar promenerandes på en av Söderköpings gator
[bror med flickvän]


På vägen mellan Stegeborg och Arkösund fann vi denna försäljning av honung. Helt "in the middle of nowhere". Det gällde att vara ärlig att betala för det fanns inte en försäljare i ens synfält. Rolig idé.


I Arkösund gick vi runt och kollade på alla båtar (vissa enormt stora)
och fikade lite.

Idag har jag börjat jobba igen. Ska visserligen bara vara där i 9 dagar till. Sedan drar jag norrut. Först en tur till Sthlm och sedan vidare till Östersund. Ska bli skönt att komma upp dit igen på sätt och vis. Pappa har dessutom nu under kvällen köpt biljetter till mamma så nu ska hon komma upp och hälsa på. Eller nu och nu...om drygt 7 veckor. Min syster ska också komma upp några helger innan det. Kanonkul att få visa dem min nya hemstad och den nya lägenheten jag ska bo i under den kommande terminen. Just lovely! Ni andra är så välkomna så! Funderar starkt på att ta och lägga mig i sängen och läsa (läs: kanske somna). Är helt slut i både kropp och knopp.

6 Augusti 2007  | Vardag | 2 kommentarer
När ska du till sthlm? Ses? KRAM!
Skrivet av A den 9 Augusti 2007 16:54
Maria: Ja, den närmar sig med stormsteg..men försöker se till det mysiga (ljus, mys och filmkvällar). Kramar Therese: Har du fått tag på Cissi? Vi hörs och synes snaaaaart. Puss Maria: Saknar dig med vännen! Men har du "svängen" förbi, är det bara att höra av sig. Du är alltid välkommen! Kram

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 8 Augusti 2007 15:51
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida