Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


musik, lite packning och sola skiner

Idag, trots vissa jobbiga saker, känner jag mig ganska så ok. Nästan lite sådär småbusig. Tur att jag jobbar på ett dagis så att jag får leka av mig lite i alla fall. Undrar hur det annars skulle vara att ha mig i närheten..mouhaha.

Lyssnar just nu på musik och bredvid mig står en kartong fylld med höst -och vinterkläder. Ska ta och kolla igenom den och se om det finns något som jag ska ta upp till Östersund..kanske också ska börja småpacka lite? Solen skiner ute och jag hör barn leka och stoja. Härligt.

 

 

att-göra-lista
- jobba
- tvätta
- städa
- packa
- träffa S och J
- träffa E
- klippa mig
- åka till Sthlm
- träffa T
- åka till Östersund

Återkommer nog senare, so long.

update #1
Mamma kom nyss hem från frisören i en skitsnygg kort assymetrisk frisyr. Åååh, vill också förändra mig..men håller ju på att spara ut håret för att senare kunna locka det. Beslutsångest. Har fram till torsdag klockan 16:00 på mig att fundera. Hjälp?!

update #2
Hjälp rummet jag sover i ser ut som hej-kom-och-hjälp. Har börjat ta fram allting jag ska ta med mig i de olika väskorna som kommer upp i olika omgångar (det jag själv bär med mig, det min pappa kommer att ta med och det som min syster tar med sig..eventuellt mamma också om det får plats som handbagage på flyget). Detta blir intressant. Funderar starkt på om jag ska släcka lampan väldigt snart och sova mig bort från all denna stökighet. Har trots allt några dagar på mig att organisera allting och packa klart. Ja, så får det bli..men först lite bloggläsning.

4 dagar kvar...

13 Augusti 2007  | Vardag | 4 kommentarer
Det är nog jag som mer är en perfektionist..hmm. Jag funderar faktiskt på att klippa av topparna rejält eftersom det är så slitet..så det lär bli lite page, fast inte sååå kort. Har kollat runt på lite sidor på internet och fått inspiration. Men får se..Jag lär nog aldrig få riktigt långt, lockigt hår..inte med mitt tålamod..haha. Kram

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 14 Augusti 2007 17:54
Jag tycker inte att du gör annat än att städa och tvätta! Så stökigt är det nog inte! Ska bli spännande att se vilken frisyr du väljer men långt lockigt hår känns inte riktigt som dig! Men det är väl för att jag adlrig har sett dig så!! Jag vågar inte lova något om torsdag än. Både jag och Jonathan är lediga från och med imorn eftermiddag och vi har pratat om att göra någon utflykt eller åka på någon minisemester. Vi får se! Jag hör av mig på torsdag och säger om vi är hemma eller ej! Kram Emma

Webbplats: http://systrarofsweden.blogg.se
Skrivet av Emma den 14 Augusti 2007 09:46
Jag har funderat på det..men åååh, jag vet inte. Beslutsångest till max. Jag skulle ju spara ut och ha långt lockigt hår...hmm.

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 13 Augusti 2007 20:22
Jag behöver också gå till frisören! Men jag ska bara klippa topparna och få fram lockarna igen! Ska inte du också satsa på en lite kortare, häftig frisyr? Skulle passa på dig! /Emma

Webbplats: http://systrarofsweden.blogg.se
Skrivet av Emma den 13 Augusti 2007 19:38
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida