Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


smutsiga jag och frisyr a la Nicole?

Jag är verkligen skitig idag. Har varit ute stora delar av dagen, lekt en hel del och det har resulterat i en skitig Lina. Nåväl, duschen får bli min räddning. Fick skönt nog åka bil hem med pappa idag som varit i Linköping och jobbat. Bad att få bli avsläppt vid mataffären så jag kunde inhandla lite jäst. Planen var att baka frallor. När jag promenerat hem från affären och öppnar ytterdörren ser jag mamma som bäst BAKAR BRÖD. Min plan sprack och min ork försvann lika snabbt den, så jag traskade upp och satte mig framför datorn. Nu känner jag mig bara extremt äcklig (smutsig) så jag borde råda bot på det med en gång.

Vad tror ni om denna frisyr? Kanske något längre dock..Mitt hår blir ungefär så då jag klipper av topparna ordentligt. Har redan lite etapper och snedlugg. Längtar till att fräscha till det hela.

 

 

 

update [20:43]
Nu är jag ren och fräsch och skulle kunna kalla mig människa igen. Skönt. Har pratat med T i telefon och vi har om än mer planerat den kommande helgen. Snart har vi en minut för minut planering..hehe. Längtar som en tok. Helgen kommer bestå av en del shopping (besök på Urban Outfitters, Topshop, Ordning & Reda mm), lite vin och snack, promenader och partaj. Kommer bli galet kul och vi är galet uppslukade i detta och har höjt de kommande dagarna till skyarna av förväntning.

Imorgon är det jobb som gäller, dock en kort och skön dag. På eftermiddagen är en fika inplanerad med S och J och på kvällen ska jag försöka packa. Har inte orkat ta itu med sorteringen av kläder än...men det kommer. Klockan är ganska mycket redan och jag undrar var denna dagen har tagit vägen?!

14 Augusti 2007  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida