Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


14 rum & kök

Har varit och sjungit hela kvällen och ibland kan jag bara inte sluta att le, då jag är där. Musik - att sjunga och spela är verkligen min terapi. Det är då jag kan koppla bort allt annat runtomkring mig. Underbart. Idag hade vi extra stämrep för oss nya, vilket betyder att vi var där 1h innan resterande körmedlemmar kom. Har sammanlagt sjungit i ca 3h. En del av sångerna är klassiska och som jag sjungit ett antal gånger i mitt liv, medan andra är alldeles nya för mig. Perfekt blandning med andra ord. Önskar jag kunde sjunga och spela lite mer, men tiden vill inte riktigt räcka till. Får se om jag kan ta mig till pianot någon gång under denna veckan, vore skönt.

Har verkligen skolarbete upp till öronen nu. Eftersom jag var borta då klassen gjorde ett grupparbete (göra en etisk analys av ett fall), så får jag göra den uppgiften helt själv. Hmpf. Det betyder att skriva ännu ett arbete på ca 8 sidor, analysera och leta upp fakta mm. Tar sin lilla tid. Eftersom jag också missade opponeringen förrförra veckan, har jag även den kvar att göra samt att vi fått en ny gruppuppgift, denna gången något mer omfattande. Gaaah. Ska försöka skriva klart min egna uppgift denna veckan samt boka in en opponeringstid. Då är det "bara" det stora arbetet med gruppen kvar. Phu. Nog tjatat om skola.

Tillbaka till kören. Idag presenterade sig alla för varandra, man fick berätta vad man heter, bor och gör. Visade sig att en medelålders man bor i city och erbjöd sig att körde hem mig och C. Det tog sisådär max 5min från kören till min dörr. Till skillnad från C:s och min vanliga promenad på ca 30min. Tjänade en hel del tid, vilket var så välbehövligt. Nåväl, under denna korta resa fick vi en ganska bra uppfattning av mannen: körde volvo XC90, bor i 14 rum&kök - centralt, spelar golf och är tandläkare. Ok, inte för att jag riktigt förstod varför jag behövde skriva om det här, men jag kan bara se till mig sjäv, hur snabbt man kan läsa av/tror sig veta om människor och hur väl det överensstämmer med verkligheten ibland. Han var hur som helst väldigt trevlig och jag och C skulle inte ha något emot att bo i 2-3 av rummen i hans och hans frus "lilla våning/hus".

9 Oktober 2006  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida