Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Nightwriting.Imorgon ska jag och mamma åka till Plantagen i Falun så jag borde väl egentligen sova nu, men eftersom jag sov hyfsat länge imorse känner jag mig inte direkt sovtrött ännu.

Efter ett wienerbröd som frukost följde jag med mamma ner på stan idag, följde henne på biblioteket och sedan var jag in på Matekonomen en sväng..
Hem, se lite tv och laga mat; åt upp den grillade kycklingfilén som blev kvar efter grillningen i förrgår och gjorde potatisklyftor till. Kompletterade så klart med Mangorajasås.

På eftermiddagen var det Sjunde himlen och OTH, sedan bestämde jag mig för att promenera bort med mina återvinningspåsar vilket tog sisådär 40 minuter kanske. Fick lov att ladda i-Poden först bara..
Hemma igen läste jag en gammal moratidning och sedan har jag ugglat framför tvn.

Den nya serien Sjukhuset som de visar på tv3 har jag hittills följt varenda avsnitt. Får nostalgitrippar av att se Akademiska igen, vi var dit på studiebesök en gång med OP. Och så får förstås Uppsala mig att tänka på systrami, som jag inte lyckades knåpa ihop något brev till under helgen..ska försöka ta tag i det snarast iallafall. Dels behöver jag skriva av mig, dels hoppas jag få veta hur det går för henne..

Sedan var det förstås CSI. Roligt med nya avsnitt, äntligen! Har sett repriserna de visat i sommar, och en hel del av de avsnitten har jag sett förut..


Nåja.
Jag ska nog göra mig iordning och nanna kudden snart. Eller läsa lite iHej Nostradamus! först, kanske..


Fick veta att Haket inte är dött för evigt idag förresten. adde var visst bara i tyskland och kan inte fixa problemet förrän han kommer hem igen. Vi väntar dock ganska otåligt nu! (jag väntar mest på att få kopiera klart min dagbok..och min senaste text som jag inte hade hunnit teckna ner i diktboken när haket gick och dog..)


Har väl skrivit tillräckligt för idag nu?
Återkommer imorgon. Kanske jag försöker mig på ett seriöst inlägg då, det var ett tag sedan..


3 September 2007  | Journalanteckning | 1 kommentar
Havregryn? är det en människa som liksom jag föraktar foppatofflor?

Webbplats: http://cypaz.blogg.se
Skrivet av louise den 4 September 2007 00:12
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida