Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


23:23Jag borde sova.. (undrar om det är min mest använda inledningsfras i dagbokssammanhang?).
Fast jag åt just upp sista tuggan av min krögarpytt med stekt ägg som jag fick för mig att jag ville ha istället för en nattmacka för en stund sedan.. Har knappt ätit något idag så det kändes som att riktig mat var en bra idé även om det är så sent nu..

Imorgon har jag tid hos J också. Need I say hur jag känner inför det? Nej.. ska det fortsätta vara såhär tungt att komma dit så vet jag verkligen inte hur jag ska orka ens nu när jag bara går varannan vecka. Jag tror iofs att det är det med telefonerandet som gör att det känns jobbigt just nu.


Hmm. Nej, jag ska nog gå och lägga mig och läsa lite nu, skingra tankarna och klia Caspian bakom örat en stund om han vill sova hos mig en stund..


Är tänkt att jag ska träffa Julia imorgon också.. tappade dock lusten till allt och alla tidigare ikväll så vi får se om jag ska svika imorgon också..


4 September 2007  | Journalanteckning | 3 kommentarer
Jag tror på spöken men har aldrig haft lyckan att träffa något. Tänkte på det igår kväll att om det nu är så att det är spöken önskar jag att jag aldrig önskat mig något så dumt :) Du har tur som kan byta kanal direkt på TV:n. Mina knappar har inte fungerat på flera år, så varje gång en dosa pajjat har jag haft problem :/

Webbplats: http://cypaz.blogg.se
Skrivet av louise den 5 September 2007 10:10
Aaah,frugan det där är ungefär det VÄRSTA man kan säga till mig! Det är ungefär som att säga "du kan väl vara glad för livet iaf" till någon som ligger och vet att de ska dö om 2 minuter...eller nått. SJÄLVKLART är jag glad över ett jobb,men grejen är väl mer den att efter ha levt i 2 år som extraarbetare hade jag sett fram emot ett SCHEMA SOM MAN KUNDE FÖLJA,och vad händer? Jo,inte en vecka utan schemaändirngar! Aningens irriterande/frustrerande även om jag är glad över alla extra timmar jag kan få.

Webbplats: http://wwww.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 5 September 2007 06:16
Visste jag inte. Hm, trodde comviq var värst. Nu är det så att det står endast SOS samtal nästan vart jag än befinner sig, men det är för ovanlighetens skull inte mitt comviq korts fel utan det är min mobil som fått sig för många smällar.

Webbplats: http://cypaz.blogg.se
Skrivet av louise den 4 September 2007 23:49
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida