Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Friday night.Jag är inte det minsta förvånad att Julia ställde in ikväll. Näe... Men ärligt talat gör det ingenting. Jag har ingen lust alls att vara social och umgås nu. Hösten är här, kan ha att göra med det kanske?
Jag må älska hösten för dess höga, klara luft, vackra färgskiftningar, mörkret som möjliggör ljusmys och ursäkten i kylan att sitta inne under en filt och läsa. Men faktum kvarstår att hösten är den tiden på året då mina depressioner är som värst, det är på hösten jag blir som mest instabil på alla plan.
Häromdagen tänkte jag på det där.. Varför måste det vara just jag som inte drabbas av vanliga depressioner med hög(re) chans till tillfrisknande? Varför måste det vara just jag som har en depressiv personlighet och inte kan få effekt av antidepp?
Och är det nödvändigt att dessutom ha Borderline för att ytterligare försvåra antideppmediciners effekt? Det kan kännas aningens meningslöst ibland.

Jag hatar verkligen meningen "man kan inte bli frisk från bpd, men man kan lära sig nya vägar runt problemen". Yadiyadiyada. Vet inte hur många gånger jag läst det i helgons psykologi- och sjukdomsforum..vet bara att det fastnat i mitt huvud nu.

Egentligen får jag kanske skylla mig själv. Jag har ställt in med Julia ett antal gånger de senaste veckorna. Men det finns ju inte mycket att göra åt det nu, man kan inte backa tiden. Dessutom hade jag inte orkat eller klarat det iallafall.Anyways, jag orkar inte bli djup och sorglig ikväll.
Jag berättar lite kort om min dag istället innan jag kryper i pyjamasbyxorna och lägger mig i soffan.
Jag sov oförskämt gott fram tills klockan var elva, tolv sådär. Såg Days och lite mer än halva Oprah (som f ö spelade Deal or no deal idag, det var riktigt kul :P) innan mamma hämtade mig. Åkte ner på apoteket och hämtade ut Chaos p-piller. Hade inte råd att ta ut avmaskningspillren också. Pinsamt.
Sedan skulle mamma på Onoff och på väg därifrån till bilen gick vi in på bokhandeln också bara för att Titta. Jag hittade en jättefin, perfekt dagbok som mamma köpte åt mig. För 59 kronor hade jag aldrig hittat något liknande igen, så jag bad snällt om att hon skulle betala tills jag får nya pengar. Sedan svängde vi förbi Matekonomen och därefter följde mamma med hem och åt här.
Sedan drack hon kaffe ute så katterna skulle få lufta sig. Jag har knutit ihop näten så gott jag bara kunnat, men lik förbannat rymde Sessan IGEN. Fram med tråd och sax. Nu skulle jag kunnat skriva "det vore väl själva fan om hon lyckas rymma igen", men det har jag gjort förr och vi vet ju hur det har gått med det så..näe. Skippar det.

Plötsligt blev det kväll, jag har sett Postkodmiljonären och nu ser jag Saved och skriver detta. Har lagt upp ett par nya bilder i bilddagboken, och snuffar mangomandarinljus även denna kväll.

Just det. Lade upp en auktion på Tradera också. Ska försöka sälja min 24-box. Har en disc kvar att se men det går så segt så om jag har ett slutdatum för auktionen måste jag hinna se den innan dess..hoppas det funkar..
Lade upp en auktion på min nästintill oanvända Vinterkappa igår också. Är lite osäker på om jag skulle satt ett så högt utropspris, men å andra sidan är den fan helt oanvänd i världens finaste skick så jag vill ju vara säker på att få tillbaka en del av pengarna iaf.. (den kostade 1000kr och mitt utropspris är 600kr, vad säger ni? är det för dyrt?)


Får se om jag ska vara hos mamma en natt i helgen också.. har ingen lust, och nu ser det ju ut att bli dåligt väder så det kanske inte blir av för det heller..men ja..vi får se..


(Idag är det en bild på potatisgratäng som sig bör :P)7 September 2007  | Höstvind | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida