Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Söndag.Julia begav sig hemåt för drygt en kvart sedan. Hörde ingenting av henne på hela kvällen och tänkte att Jaha, då kommer hon väl inte idag heller.. Men vid nio fick jag ett sms och hon undrade om jag var en val ("är du valen" skrev hon om man ska vara korrekt). Naturligtvis var jag det. Herregud, jag minns inte senast jag sov redan klockan nio. Det måste vara flera år sedan!
Och jag kan väl inte direkt säga att jag är på väg i säng än heller, för Hotell Babylon börjar först fem över ett och jag vill inte missa det. Näst sista avsnittet som det är för säsongen och allt.

Julia ska till Ikea imorgon. Tillåt mig vara avundsjuk! Men jag ska ju dit om mindre än en månad iallafall, så jag får väl vara tålmodig...


Hmm. Har för mig att jag hade tänkt skriva något mer också, men det har jag glömt nu.. Jaja. Var väl ingenting viktigt.


Imorgon menar mamma att vi ska städa upp i min trädgård, och sedan ska hon bjuda mig på pizza (jag glömde bort att jag har slutat med pizza, så jag gick med på det, hmm. fast jag inte ens är sugen på pizza just nu..) Jaja. Får ta nya tag när jag får nya pengar. Då blir det GI och slut på godisätandet. Ska ta med Julia till Chokladhuset bara och köpa några bitar lyxig mörk choklad som ju faktiskt är tillåtet att äta enligt GI. Förhoppningsvis kan jag klara att hålla det till jul iallafall..

SÅ JÄVLA SVÅRT kan det väl inte vara?!?

Hm. Hur är det med naturgodis egentligen? Får man äta sådant? Choklad med kokos och yoghurtdoppade ananasbitar?

9 September 2007  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida