Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Storhandlingsdag.Jag vet inte vad det är med mina "lönedagar", eller ja..det trillar förstås in lite pengar på kontot så man kan betala räkningar och slipper ha ångest över att man knappt haft ett öre till övers de senaste två,tre veckorna (som det blev den här gången..det händer iofs inte speciellt ofta annars). Men det där med storhandlingen. Att köpa mat och kattsaker och fylla kasse efter kasse och sedan åka hem och packa upp alltsammans så att skåpen blir fyllda igen..det är något jag blir glad av. Eller..jag tycker det är roligt, åtminstone. Hm..
Jag kanske är lite underlig som tycker det är roligt att handla mat, men inte shoppa kläder och "nöjessaker" av diverse modeller. Jag antar att det är för att man handlar mat så ofta, och att man går till samma butiker och hittar bra och känner igen sig där..trygghet alltså. Jo, så är det nog.
Min sociala fobi får spunk när jag ger mig iväg ner på stan, men inte i mataffärer..


Idag står det blomjord på inköpslistan. Jag ska plantera mina Gerberor och Palmer ordentligt. Sedan har jag tänkt att jag ska köpa en blomma eller två som de har billiga den här veckan. Jag kom på när jag ställde Gerberorna i köksfönstret att jag tyckte om det där med blommor som lyser upp. Och nu har jag bara de tu, för pelargonerna har blommat över och jag ser inte att det är några fler knoppar på G.. dessutom slängde jag iväg murgrönan och en gammal halvtorr ros som övergått till att vara heltorr/död igår..behöver alltså fylla ut i fönstren en aning.


Ska höra med mamsen om vi kan åka ner på stan och slänga in en den sista utlästa låneboken på bibblan också, så jag blir av med den.


Avslutningsvis ska jag bannemig köpa ett par minilotter och hoppas på vinst! ;)Nu ska jag gå och göra mig iordning för jag har en känsla av att mamma inte dröjer alltför länge..
Och hämta posten.


18 September 2007  | Journalanteckning | 1 kommentar
Aaargh,jag hatar att handla mat! Synd att vi inte bor i samma stad,då kunde vi gå på stan och när det blev för läskigt med alla människor kunde du få hålla hand och gömma ansiktet mot min axel! <3

Webbplats: http://wwww.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 18 September 2007 16:15
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida