Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


LW
Jag hade alldeles glömt bort det, tills igår kväll. Det är ju snart den tjugosjätte! Då landar Lasses nya album i min brevlåda!
Egentligen kanske jag inte har råd med det, men what the heck. Jag förhandsbokade Efter nattens bränder när den skulle komma ut och kunde inte vara sämre nu, förresten är det värt det. Jag lever gärna på..hm. Det som finns i skåpen i en vecka om det skulle behövas :)

Så nu är det alltså nedräkning! Den 26 är nästa onsdag, så det är alltså 7 dagar kvar idag..


Jag tog skott på min röda mormorspelargon och mårbackapelargonen idag. Hoppas verkligen att det blir rötter på dem..jag vill ha fler! Nästa sommar ska jag flytta ut dem över sommaren också. Oavsett var jag bor.


Sedan har jag kikat igenom IKEA-katalogen och skrivit en lista på det jag tänkt köpa där. Som ni bilddagboksanvändare sett eller kommer att se nästa gång ni kikar in på min sida är att jag bestämt mig för en annan hylla än den stora jag egentligen vill ha. Det är en sådan enkel uträkning som att den stora hyllan kostar mer än jag anser mig ha råd med att lägga på en hylla nu. Men samtidigt är jag i skriande behov av mer hylla, så det fick bli en billigare, mindre i samma serie istället.
Så har jag något att ställa min utökade blomsamling på iallafall ;)


Hm. Jag skulle just skriva mer om de där ränderna på tvn som skrämt mig sedan i helgen men jag märkte just att på femman är det inga ränder? Däremot är det det på trean och svt. Kan det vara något problem bara där? Eller är det mina antennkablar som är galna? (de sitter lite hipp som happ, ibland har jag ingen bild på dvdn om jag inte justerar dem och sedan kan jag få justera dem igen för att få bort en massa prickar när jag ser på fyran..)

Nå, hur som. En ny tv är ändå prio ett, tillsammans med ny soffa och kamera (de är viktigast).Nu funderar jag på att göra iordning grönsaksstuvning och koka potatis tills imorgon och de närmast kommande dagarna. Har ändå ingenting för mig och dessutom har jag lovat att klippa gräset hos mamma imorgon så då orkar jag väl inte laga en massa mat heller.. Mhm. Så får det bli!


19 September 2007  | letters & numbers & sentences | 1 kommentar
Känns som om det inte är på alla kanaler kan det inte vara TV:n det är fel på!

Webbplats: http://wwww.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 21 September 2007 09:53
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida