Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


DaugavaIdag är faktiskt lite lycka och fjärilsfladder. Tio i elva kom posten, jag stod redan påklädd och väntade på att postbilen skulle åka sin kos. Sen gick jag direkt ut och hämtade mitt älskade förhandsbokade exemplar av Daugava! Är nu inne på andra lyssningen och inte vet jag väl om någon av låtarna fastnat sådär på direkten, men det kommer nog..!

Sedan fick jag Isola som jag vann på Tradera för inte såå mycket. Sparar iallafall några slantar jämfört med om man skulle köpa nytt, och tanken är att jag ska komplettera min kentsamling fram och fram så jag har alla album i original. Men men.. det blir komplettering på sikt, för jag har inte råd med så stora utsvävningar, nej.

Jag bokade nyss Kents nya album som kommer den 17 oktober också, så nu är det helt totalstopp på shoppingfronten. Det är de där gardinerna på Jotex och IKEA som är ok, bara. Försöker komma på något vettigt men billigt som mamma kan få i julklapp också. Men jag har inga idéer alls. Vad ger man en mamma som bara önskar sig en snäll och hjälpsam (med hus och gräsklippning) dotter varenda år? Hon tycker att det är slöseri med pengar att ge henne julklappar, men Något vill jag ju ge henne. Gärna något mer än en minilott liksom..
Fast jag funderar på en ljudbok? Hon lyssnar på mycket sådana..måste bara hitta någon till ett vettigt pris då..Nu ska jag vara duktig och betala fakturan för Daugava, och känna mig fattig. Sedan ska jag nog läsa lite amelia tills det är Days, och tills mamma behagar dyka upp. Hon skulle göra det mitt på dagen sade hon, så det återstår väl att se..


26 September 2007  | Fjärilsfladder | 1 kommentar
Jo, det är jättemycket problem. Har ju utnyttjat alla förvaringssällen. Köpte ju ett databord idag och där får man ju ha några också, resten får vi ha i kartonger under sängen då.

Webbplats: http://cypaz.blogg.se
Skrivet av louise den 26 September 2007 16:04
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida