Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


"Smått" irriterad!

Aaah, jag blir tokig! Varning för ett kanske mindre intressant inlägg, men detta är något som jag verkligen måste få ur mig nu. Jag är så irriterad.

Eftersom jag var i Portugal under opponeringen i skolan, skulle jag få göra det senare och då tillsammans med tre andra elever som också var frånvarande under den dagen. Vår föreläsare kontaktade oss via mailen den 9 okt. och skrev följande:

Hejsan!
Ni deltog inte av olika anledningar på redovisningen av genusarbetet. Jag vill därför att ni bokar en lokal (3 tim) och genomför er opponering. Kolla med mig så jag har möjlighet att besöka ert seminarium. Oppositionsordning:

S opponerar på D.
D opponerar på L.
L opponerar på O.
O opponerar på S.

Vänliga hälsningar
G

Jag skrev ett mail till alla i gruppen och gav förslag om att vi, efter en föreläsning, kanske kunde prata ihop oss om datum. Vilket vi gjorde och då var S frånvarande. Efter att inte fått någon respons från S, varken via mail eller direkt irl, bestämde vi andra tre ett datum och jag tog ansvaret för att boka grupprum, meddela hela gruppen via mail (inklusive S, naturligtvis, som inte var där), samt vår föreläsare. Hon ska vara med ett tag under oppositionen. Allt detta skedde den 12 okt. Hade fortfarande inte hört något från S och antog att hon kunde. MEN i eftermiddag - dagen innan (vi ska opponera imorgon kl. 10), fick jag ett mail:

Hej L!
Jag undrar kan vi träffas på fredag el nästa vecka angående opponeringen ? p g a jag kan inte mellan onsdag och torsdag?
hälsningar S

Vad i allsin dar...ska vi ställa in allting, skjuta på det och börja om hela processen?! Nu när vi alla fyra (tre samt vår föreläsare är helt inställda att vi ska göra opponera imorgon förmiddag). Jag verkligen avskyr människor som ska hålla på att krångla. Hon kunde väl ha hört av sig lite tidigare, under våra samtal/mailande att hon inte kunde. Eller är det andra hon ska göra så viktigt att hon absolut inte kan komma imorgon. SUCK. Jag vill ju bli av med detta så snabbt som möjligt och bara kunna fokusera på den kommande tentan och det lite större grupparbetat vi håller på med nu.

Irriterande till max.

17 Oktober 2006  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida