Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Tisdag.Fått iväg alla påsar med återvinning, och pantflaskorna. Diskat. Handlat. Nästan tvättat klart två maskiner tvätt (sängkläder och handdukar) ute i tvättstugan.

Känns som jag fått en hel del gjort, fast jag skulle velat göra soppa också, men nu är Julia här vilken (timme) som helst.
Jag köpte kål och en storpack med köttfärs så nu kan jag göra både kålsoppa och köttfärssoppa och stoppa i frysen iallafall. Troligtvis får det bli imorgon, för annars måste jag stoppa köttfärsen i frysen och det vill jag ju inte..då kan jag inte frysa maten sedan.

Jaja.

Sedan köpte jag jäst så någon dag framöver ska jag nog baka lite bullar. Eller om jag ska fråga Julia om hon har lust att assistera idag kanske? Vi får se..
Först ska jag bära ut en flyttkartong som Caspian haft som sovplats de senaste veckorna i förrådet och ta hand om tvätten.

Och ikväll är det ju Desperate housewives.. egentligen är det inget annat att se och hemmafruarna går i repris så jag kanske ska satsa på en mat- & bakkväll? Beror iofs på hur länge Julia stannar om hon inte vill assistera..


Annars har det inte hänt något speciellt här. Men när gör det någonsin det? Eller jo; min favoritsort av äpplen fanns inte i butiken idag(längre?) :/

Imorgon pratade mamma om att jag skulle följa med hem och måla. Vi får se..


Jag har bestämt mig för att gå upp tidigare framöver, och om jag är duktig nog, ta mig ut på morgonpromenader lite då och då. Men jag har ju många tankar och planer och ungefär ingenting blir av, så ja.. vi får se. Men det är iallafall en bra början att tänka tanken?

2 Oktober 2007  | Stök & Pyssel | 2 kommentarer
Kan man ha en favoritsort av äpplen, alltså.. nåt annat är rött äpple - och grönt äpple!??

Webbplats: http://cypaz.blogg.se
Skrivet av louise den 2 Oktober 2007 23:48
Du har blivit helsåld på soppa du ;) Vilken är din favoritsort av äpplen? Min är det svenska äpplet Aroma. Testa om du inte redan gjort det!

Webbplats: http://www.nogg.se/snowflingsan
Skrivet av Sara-Marie den 2 Oktober 2007 23:34
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida