Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


DuktigJag känner mig faktiskt ganska duktig nu. Jag har hunnit handla, diska, tvätta två maskiner ute i tvättstugan och bakat dubbel dubbel-sats med bullar blev det. Totalt 89 bullar. Julia fick med sig en hel del hem, en (ganska stor del) är redan smakade på och en hel del ska in i frysen till ljuspartyt nästa vecka och kanske till min födelsedag? Inte för att jag vet vem som skulle äta dem för det blir ju inget novemberkalas direkt.. Men jaja. Får bjuda hit Julia och moffa som bara den bara för att det är födelsedag eller nåt.

Är helt rastlös nu, skulle nog kunnat ställt mig och gjort köttfärssoppa också. Men det får bannemig vänta tills imorgon. Klockan är ju ändå tio!

Ska sätta mig i soffan bara jag kikat runt i mina vanliga bloggar och vänta på Bones. Egentligen borde jag sova, men äsch. Tvättstugebokningen klockan åtta imorgon är inte skriven i sten, jag kan ändra mig.


Har lite aoch-varning på ena armen(s insida) där jag brände mig på ugnsgallret. Snacka klantigt, speciellt då jag tog i en plåt för att vända den och jag glömde att den tagits ut ur ugnen två minuter tidigare :P Fast fingrarna blev inte brända så illa iallafall..>.<


Sedan gick brandvarnaren igång när jag tog ut första plåten med bullar också. Haha. Jaaa..men nu vet vi att den funkar, som jag sa till Julia ^^
Stackars kisarnas öron bara :(


2 Oktober 2007  | Mat & bak | 1 kommentar
Det kallar jag effektivt! Bullarna såg för övrigt goda ut... perfekt nu när det är kanelbullens dag imorgon.

Webbplats: http://funderingarochtankar.blogspot.com/
Skrivet av Elisabeth den 3 Oktober 2007 21:29
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida