Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


annonsenDet var några tunga steg innan jag kommit ända fram till brevlådan idag. Jag visste att tidningen låg däri, och jag var ganska säker på att annonsen skulle finnas inne idag. Det gjorde den. Det fanns två dödsannonser för Håkan, en från familjen och en från MIK och andra därifrån..

Svart på vitt, alltså. Men jag kan fortfarande inte förså. Förutom en kort kort stund i söndags när det verkligen slog mig som en boxares hand på kinden utan handske - att han var borta. Förutom då har jag faktiskt inte riktigt greppat det hela..

Begravningen. Den vill jag gå på. Så det blir ingen rolig födelsedag detta året; ty begravningen är just den 3 november. Min födelsedag.

Igår följde jag med pappa till Borlänge, där han skulle hämta ut sin gamla bil som blev stulen i våras. Det strulade från första början. Bara någon mil utanför Mora började bilen att koka. Vi väntade på skjuts en bra stund och jag höll på att frysa ihjäl. Sedan tog det nog närmare en timme innan de fick igång den andra bilen och vi kom iväg till Kupolen där jag köpte ett par nya vinterstövlar som jag invigt idag, när jag var och handlade. Därefter åt vi på McD innan det blev hemfärd. Jag åkte hemifrån vid tio, och kom hem sex på kvällen. En lång tröttsam dag för en sådan som mig. Men jag behövde nog komma ifrån och sluta tänka lite, stundvis iallafall...


Idag ringde Snuss helt överraskande på eftermiddagen. Vi pratade kanske tio minuter innan hennes mobil inte ville vara med mer, men vi skulle höras igen ikväll. Hoppas hon ringer. Annars får väl jag jaga rätt på henne då..

Så glad jag blev!

Fler teflånsamtal från mina älskade vänner, det önskar jag mig...

18 Oktober 2006  | Höstvind | 1 kommentar
Men stackars gumman vilken födelsedag...jag mår så dåligt för din skull. :(

Webbplats: http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=4004
Skrivet av Madelene Nattfrost den 18 Oktober 2006 20:48
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida