Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


tystnadJag stängde av tvn när jag hade sett reprisen av Svensson Svensson och för tjugo minuter var det bara KNÄPPTYST här. Det händer så sällan, så sällan att man blir alldeles förundrad av hur underbar tystnad faktiskt kan vara. Jag sover ju inte ens i tystnad, nej jag har musik på då..alltid.
Och på dagarna är det antingen tvn eller media player som väsnas hela tiden.

Jag sitter i soffan och läser om olika inredningsbutiker att besöka i Stockholm. Vill vill vill. I de kommande numren (av sköna hem) skulle de tipsa om ställen i malmö/köpenhamn och göteborg. Kan också bli intressant. Om jag kommer ihåg att köpa de numren, för jag har ju slutat prenumerera på Sköna hem. Men jag ska nog börja göra det igen. Jag saknar den. Och man kan aldrig få för många inredningsmagasin i brevlådan. Synd bara att det är så himla dyrt (lösnummerprenumeration på de tre tidningar jag brukar läsa skulle sluta på ca 150kr/månad. och då vill jag testa den nya tidningen jag köpte och tog med på resan igår också. Drömhem & trädgård eller vad den hette. då är vi uppe i 200/månad). Men å andra sidan. Vad unnar jag mig annars för roligt varje månad? Bredband? TV? Mmm. Ungefär. Och ljus då. Böcker har jag inte köpt några sedan bokrean i vintras.. det blev ju Lasses nya album i September och nu den sjuttonde kommer Kents nya album.. men annars? Nej. Jag köper ju inte särskilt mycket annat än mat,kattmat, betalar mamma bensin för det hon skjutsar mig och så är det de där tråkiga räkningarna för telefon, bostad och försäkringar..

Jag kom hit för att sätta i Du&jagdöden i databurken för att lyssna. Fick för mig att skriva lite då, men nu ska jag mysa ner mig i soffan igen och läsa vidare och sniffa på jordgubbsljuset från Ikea. 16:40 är det Sjunde himlen.

I övrigt borde jag diska för en av degbunkarna har fortfarande inte blivit diskad och bänken svämmar över av nya saker från shoppingen igår och sådant.

Och allra allra sist; idag fyller mitt kusinbarn Edvin år. Jag är osäker på om det är 4 eller 5, men sjukt är det. Tiden går såååå fort!


7 Oktober 2007  | letters & numbers & sentences | 1 kommentar
Klart du ska prenumerera igen! Alltså, jag är lite som du; lägger i princip bara ner pengar på mat, hyra, räkningar och bredband, så då kan jag tycka att jag faktiskt FÅR köpa de där pocketböckerna ibland, även om jag egentligen borde låna dem på ett bibliotek.

Webbplats: http://funderingarochtankar.blogspot.com/
Skrivet av Elisabeth den 7 Oktober 2007 22:07
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida