Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Första snön & lite annat.Ja det är ju så att det snöar idag. När jag vaknade tänkte jag "haha, det lär ju inte bli någon snö idag inte" för jag tyckte inte att det såg så snövädrigt ut på molnen och så. Men tji fick jag. Och visst är det mysigt med snö, den första snön! Men inte en dag som denna, då jag skulle cykla iväg till psykologen och när mamsen ska hämta och skjutsa hem från ljuspartyt ikväll utan vinterdäck.

En sak var dock väldigt bra denna morgon och det var myset i sängen. Klockan ringde kvart i åtta och jag låg med täcket upp till hakan eftersom det var så kallt en stund. Sedan gjorde jag thé och åt ett par bullar till frukost medan jag läste Hus & Hem (kanske inte så lyckat med bullar till frukost men what the heck).

Sedan såg jag att det snöade och rusade upp för att hämta kameran och se till att jag var klar i god tid ifall jag inte skulle kunna cykla av någon anledning. Egentligen gick det inte att cykla, jag fick fulla ögonen med snö och såg ingenting. Men jag cyklade ändå, och jag överlevde ;)

Nu sitter jag här och äter lunch, pulvermos som blev över igår och köttbullar. När det är avklarat ska jag krypa ner i sängen igen, och fortsätta läsa H&H..

Nej just nej, jag måste överföra pengar från sparkontot för kvällens shopping också..Hmm.
Men sen! Har inget annat för mig denna dag iallafall, mer än att vänta på att Julia ska komma upp och sedan bli hämtad hem till mamma..det lär inte ske före fyra (att Julia dyker upp), så ja.. Sängen here I come! ;)

Har faktiskt inte befunnit mig i sängen dagtid sedan vi flyttade från mormorshuset, om jag inte varit sjuklig deluxe. Så det tycker jag att jag kan unna mig...


Nej. Nu ska jag sluta svamla. Tänkte mest bara skriva några rader nu ifall jag inte hinner ikväll. Och snöbilderna lär jag inte orka lägga upp förrän imorgon på bilddagboken.. Men vi får se, jag vet ju inte hur sent det blir innan jag kommer hem.


(bilden är från första gången mina kisar såg snö)

11 Oktober 2007  | Snötäcke | 1 kommentar
Snö?! Nu?! Vad skoj med ljuspartyt! Hoppas på ett litet inlägg om det senare :) Jag broderar en motiv från typ 1700-talet med människor på en gata. Snyggare än den låter ;) Här kommer en bild på den: http://www.everythingcrossstitch.com/pc-5514-211-alan-maleys-gracious-era.aspx

Webbplats: http://www.nogg.se/snowflingsan
Skrivet av Sara-Marie den 11 Oktober 2007 18:02
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida