Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


fredag

En hel helg framför mig med ingenting direkt inplanerat. Både skrämmande med hur jag ska kunna fixa allting själv och samtidigt väldigt skönt. "Alla" sa att jag verkligen behöver en helg av vila och bara vara. Önskar bara att jag kunde befinna mig i Sthlm på söndag och lyssna på lite vänner som sjunger då. Ska försöka att inte tänka så mycket på det, men det är svårt. Har varit i stallet nu under eftermiddagen, så rogivande men nu är jag helt slut (eller nästintill i alla fall). På schemat under resten av dagen står dock att städa lägenheten samt Guccis bur, duscha, handla, laga middag och bara vara utan alltför många tankar. Svårt det sista bara. Allting är väldigt rörigt just nu och jag måste ta en massa beslut hit och dit. Kaos, och jag avskyr det. Varför kan inte allting bara rulla på och jag kan glida med i det hela? Fast det kanske inte är så spännande det heller?! Usch, känner mig ledsen och kluven idag.

Men som en underbar människa så fint sa idag:
Ordning kan inte gå till ny ordning, utan ett kaos måste först infinna sig. Utan kaos ingen ordning. Hmm. Tål att tänkas på.

Mamma och pappa drar till Portugal imorn och det gör mig inte mer lugnad inför den kommande tiden framöver. Tycker inte alls om då det är någon jag känner som är ute och flyger. Usch. Fast de kommer nog få det kanon.

Nog klagat från mig. Nu är det dags att ta fram dammtrasan och dammsugaren.

update [21:00]
Sitter i soffan framför tv:n. Har städat hela lägenheten och klarat av det jag skulle klara idag. Skönt, men ångest. Faktiskt. Men, men. Imorgon ska jag försöka ta lite sovmorgon, hyra lite filmer, gå på promenad och sedan placera mig i soffan (igen). Får se om C hör av sig och vi åker ut till hennes hästar. Ska försöka strukturera upp mitt liv också och vad som jag måste ta itu med snarast...typ hitta en ny lägenhet till våren. Orka hålla på att flytta runt. Vill bo på ett och samma ställe under en lite längre tid nu. Nu ska jag mysa med Gucci, min lilla prinsessa.

12 Oktober 2007  | Vardag | 1 kommentar
Det är i motvind en drake lyfter! Kram Emma

Webbplats: http://systrarofsweden.blogg.se
Skrivet av Emma den 12 Oktober 2007 20:37
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida