Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Way back..


Jag gick nyss in på en gammal väns haksida. Inte trodde jag det kunde göra så ont efter så lång tid, men usch. Jag gråter mycket sällan numer, men det gäller inte denna natt..

Jag skrev ett mer ingående inlägg på haket om det så jag ska nog inte skriva så mycket mer om det här.

Egentligen vet jag inte riktigt varför jag ens gav mig in på att skriva här nu, jag borde faktiskt gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon bitti. Jag måste hinna tvätta håret innan mamma kommer och hämtar mig halv elva, för det är rena (smutsiga) katastrofen just nu. Och sedan är det ju bra om det får en chans att torka lite innan man går utanför dörren och möts av hösten.


Men inte har jag den minsta lust att sova heller. Nej nej.. Så jag vet inte jag.


Luften har liksom gått ur mig på riktigt nu. Jag är så trött på allt allt allt, har ingen lust att bry mig om någonting. Skrev just upp lite frysmat på inköpslistan till morgondagen. Det drar inte ner så mycket disk och kräver inte så mycket ork så jag kanske kan försöka hålla någon slags standard vad gäller mat iallafall. Efter långfilmen på trean ikväll ställde jag mig och gjorde vaniljfyllning som ska vara i mormors Drömrulle, bara för att äta rakt upp och ner. Äckligt värre, men jag tycks inte ha några hämningar just nu.


Självskadetankarna ligger så nära till hands i sådana här lägen också. Det jobbiga är att man aldrig vet när man åker dit; när man inte kan motstå mer. När impulserna tar överhanden...


Det skulle vara så skönt att bara isolera sig och strunta i allt och alla ett tag. Men jag vet att det aldrig fungerar i praktiken, jag är för beroende av internet..

Äsch. Jag vet inte.
Jag önskar bara att saker var annorlunda...


(bilden symboliserar J, kanske inte är så passande att lägga ut en bild på honom i bloggen när vi nu inte varit vänner på tre år...så hans gamla spritsamling får ta platsen..)

---

but my sentimental melody
like a long-lost lullaby
will ring in your ears
down through the years
bringing a tear to your eye
Goodbye
love can kill people, cant it
well it still may kill meSå lägligt fann jag detta låtcitatet som bildtext till en bild hos en bekant så jag måste bara lägga in det här med..


29 Oktober 2007  | is. | 2 kommentarer
Fin text det där.
Skrivet av Elisabeth den 29 Oktober 2007 18:56
Ta hand om dig frugan...

Webbplats: http://www.natttfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 29 Oktober 2007 07:35
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida