Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


måndag

och de två schemalagda förläsningarna idag, är över. Har eget arbete under morgondagen och onsdagen och kan då istället ägna mig åt andra viktiga saker, så som att börja packa, städa och förbereda en redovisning(eftersom vårt grupparbete redan är klart). På fredag får jag nycklarna till min nya lägenhet!

Idag ska jag få feedback av min "klassföreståndare/föreläsare", på mitt "grupparbete" som jag fick göra själv, eftersom jag var bortrest under tiden min grupp gjorde skrev ett. Ska bli inrtressant att se vad hon har att säga. Vet redan två saker, jag skulle ha ändrat på, som jag nu lärt mig i efterhand, hur man skriver. Men, men..akribin, kan vara hur krånglig som helst ibland.

Ikväll är det stämrep med kören för de nya och som sedan följs av vanlig körträning. På onsdag ska vi sjunga på en mässa - ser jag fram emot. Var ett tag sedan jag stod på scenen senast (förutom hela usa-resan förstås, men det var ju i somras).

Fullt upp denna veckan med musikframträdande, hemtenta, flytt, städning, bio, middag hos T, födelsemiddag hos P, plugg, redovisning, handledning mm.

Vad händer i era liv?

23 Oktober 2006  | Vardag | 1 kommentar
Läsa artiklar, labba, skriva uppsats, lyssna på examensjobbs-framläggningar, gå på föreläsning (var läääänge sedan nu) ta hand om sjuk dotter (som visserligen börjar bli frisk), städa, tvätta och laga mat. Det är vad som händer i mitt liv just nu. Ja just det ja, vi ska lägga de sista händerna på ungdomsvåningen på läktaren och ha Emilys uppskjutna piratparty i helgen. Var på Pers och Kanoks bröllop i lördags (står mer på min blogg). Ha det bäst! Kram, Sis

Webbplats: http://ulrikac.blogdog.se
Skrivet av Ulrika den 23 Oktober 2006 14:14
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida