Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


iiiiis


Jag fryser som en hund idag. Trodde det skulle bli bättre efter en dusch, men nej då. Inte det inte. Jag har flyttat in täcket till fåtöljen, en fleecefilt räcker ingenstans sådana här dagar..

Julia kom förbi och skrämde ihjäl mig vid halv nio när jag som bäst satt i fåtöljen och såg säsongspremiären av Extreme home makeover. Ringde på dörren ett antal gånger medan jag sjönk djupare ner i fåtöljen i panik över att det var någon envis försäljare slash mördare. Sen ringde det. Då förstod jag att det inte var någon mördare. Blev konfunderad över vem det var tills jag svarade. Såklart. Hon hade varit på ljusparty i krokarna och svängde förbi här innan hon åkte hem. Men jag öppnar inte dörren om jag inte blir varnad först! Lär er!Har varit hos mamma och hjälpt henne en stund idag och tvättat en maskin med tvätt (som förövrigt är placerad på min torkställning alldeles innanför ytterdörren så om det varit en mördare hade jag iallafall fått en sekunds försprång innan han trasslat sig ur den :P). Det blåste isande vindar. Jag sprang in så fort jag bara fick chansen. Usch! Nästa gång tar jag med stickade tröjan också..*note to self*


Ikväll.. ingen jättebra kväll. Ångest och sådana där tankar.. Försöker se tv och tänka på annat. Ska återvända till fåtöljen och täcket nu. Kanske läsa lite sköna hem och vänta på Bones. Sedan blir det nog att sova. Eller se Sex and the city först också, eventuellt. Tidigare än det blivit det senaste ska det bli iallafall!

Och jag fick sms-avi om att min lampa kommit idag också. Härligt! Ska väl bara ta sig iväg till affären och hämta ut den nudå.. När det blir återstår att se. Kanske kan be mamma att hämta ut den på väg från jobbet imorgon. Jag har ju ingen anledning att besöka någon affär nu när jag inte har några pengar att handla för, så..


:/

12 November 2007  | is. | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida