Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


....att dela sitt intresse med barnen...

I lördags när vi var på hundutställningen hade jag och min väninna våra yngsta barn med oss (igen). Det är två tjejer på nio och tio år, som gärna leker med varandra ”till vardags” också.
Det är väldigt kul att dom så gärna följer med oss på diverse hundaktiviteter, och vi hoppas naturligtvis att deras hundintresse ska hålla i sig.

I somras var dom med oss på den stora utställningen i Piteå. Vi bodde på en enkel camping och drog runt på flera utställningar.
Först var det Kira som ställdes på SGVK’s på fredagskvällen, sedan Bobby på internationella på lördagen. Söndagen var det först Kira på internationella, sedan Bobby på SLK’s utställning.
Barnen var så snälla och gnällde inget alls. Dom hjälpte oss att bära och klagade aldrig på ”hundlivet” dom fick leva den helgen. Jag är djupt imponerad, trots att dom faktiskt själva hade valt att följa med. (fast det är en hemlis att en av tjejerna somnade i en hundbur ;-))

Dom har varit med på flera utställningar och den i lördags var väl egentligen inte annorlunda på något sett, förutom att man märker att barnen blir äldre och kan ta vara på sig själv bättre.
Dom lekte mycket med en stor trähäst som fanns på ridhuset, men dom red även på riktiga hästar, eftersom ridklubben, så lämpligt hade anordnat ponnyridning.

Snögubben på bilden är en av flickornas skapelser under dagen.

       
25 Oktober 2006  | Blogg | 1 kommentar
Bella kan oxå tycka det är kul med hundträning, gärna lydnad eller spår... Becca är mest för kurragömma :)

Webbplats: http://www.ritzens.se
Skrivet av Linda & Inez den 25 Oktober 2006 21:47
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida