Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


snyft

jag är verkligen hur ledsen som helst..

Har pratat om att gå på Bit för bit - en konsert med Helen Sjöholm, Myrra Malmberg och på piano Peter Nordahl, hur länge som helst känns det som. Idag när jag skulle köpa biljetter var båda konserterna här i Östersund slutsålda. Sketans.

Ringde till mamma och frågade om hon vill gå med mig i Linköping, om det var möjligt för mig att komma ned, vilket hon naturligtvis ville (vi är ett bra musikal/konsert-par). Norrköpingskonserten är körd, eftersom vi har en 5 timmars salstenta två dagar senare...snyft. De som verkligen har många konserter inbokade och jag kommer troligtvis inte kunna gå på någon av dem (ser egentligen även kört ut med Linköping). Gick till stället de säljer biljetterna på och bad dem skriva upp mitt namn och telefonnummer, så om någon lämnar återbud, kommer de ringa mig och jag får köpa biljetten.


Bild från Storsjöteaterns hemsida, Östersund

Gick sedan på stan och tröstshoppade lite - datahögtalare, så nu låter det i alla fall något bättre att lyssna på musik från datorn. Eva Cassidy strömmar just nu ut i rummet. Härlig sångerska och mysig musik.

Redovisningen gick bra idag. Fick göra den två gånger pga. att gruppen i rummet bredvid inte hade någon från vår grupp där (T är sjuk). Har nu fått ut hemtentan. Det finns att göra med andra ord. Först är det packning som gäller. Ska börja flytta över lite saker till andra lägenheten. Imorgon flyttar jag definitivt - skoj! Känner mig så duktig. Har varit på Skatteverket och fyllt i papper om att jag flyttar, ringt internetabonnemanget och meddelat dem, samt försäkringsbolaget. Nä, packningsstart nu och ikväll ska jag ta mig tid till att promenera till pianot. Behöver verkligen det. Terapi.

26 Oktober 2006  | Vardag | 2 kommentarer
"Snöa inte in" i konserten, det kommer fler tillfällen! :) Snöa inte in i två bemärkelser.. :) Jag har läs om kaoset i Östersund idag.
Skrivet av AnnLouise den 27 Oktober 2006 12:09
Vad tråkigt att det inte blir någon konsert där uppe. Håller tummarna för att det blir återbud så du kan fåt tag på biljetter. Ha det så bäst! Kram, Sis

Webbplats: http://ulrikac.blogdog.se
Skrivet av Ulrika den 27 Oktober 2006 07:37
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida