Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Lista


Vad gjorde du för tio år sedan?

Hm. För tio år sen var jag tolv år.. jag undrar om det inte var den hösten jag cyklade omkull på cykel och fick en spricka i ett finger? Jo det var det, på min födelsedag dessutom! Jag gick i sjätte klass på en ny stor läskig skola, som visade sig vara ganska liten när man väl börjat hitta i den :) Annars vet jag inte, jag gjorde nog inte så mycket speciellt..

Vad gjorde du för ett år sedan?

Inte så mycket, mina julklappar var nog redan fixade allesammans och jag julstökade inte så värstans mycket heller. Det var väl snödansen som var det tuffa då :P

Fem snask jag gillar:

Choklad, sura colanappar, malacos colanappar, Punchpraliner/igelkottar och ..annat godis?

Fem sånger som du kan hela texten på:

Hm. Jag kan väl en del julvisor (Jul jul strålande jul, Gläns över sjö och strand osv..), hela albumet Lets talk about love av Celine Dion, hela (albumen)The Bridge och Flowers av Ace of Base, hela Mazarin av Per Gessle, hela Falling water av Lisa Miskovsky.. förr lärde jag mig hela skivorna utantill när jag lyssnade på dem eftersom de gick på repeat så mycket..

Vad skulle du göra om du var miljonär?

Köpa systemkameran in my dreams, köpa egen lägenhet, minst en trea så mitt skapande fick ett eget rum, och med en stor balkong!, resa till England/Skottland, Danmark, Amsterdam och USA(NY, San Fransisco, Boston)/Kanada (det sistnämnda med Lena), satsa på min hittills ganska hemliga dröm..

Fem saker som du gillar att göra:
Läsa, fota, se inredningsprogram/kriminalserier/vissa dramaserier, lyssna på musik, skriva.

Fem saker du aldrig skulle klä på dig i eller köpa:

Kort och gott; sådant som sitter jättetight, något oranget, märkeskläder bara för märkets skull, kläder som kräver att jag rånar en bank först (dyrt alltså), något jag tycker är fult.

Fyra favoritleksaker:

Min dator, TV, kamera och kombinationen papper & penna.

Fem personer som jag gärna vill se göra denna utmaningen om de själva vill: Gör den om ni vill, många har väl redan gjort den antar jag..
11 December 2007  | Listor & test | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida