Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Äntligen!


Klockan var ungefär tio i tre då jag gick hemifrån idag. Ner till apoteket, ta ut pengar, samtal hos Jeanette. Årets sista. Fick dessutom ny tid först den 24 januari. Det är ju evigheter dit!

Mamma hämtade mig. Jag åt bara två lussekatter imorse eftersom jag hade lite brist på bröd. Limpan i frysen hade jag ingen lust att ta fram när jag visste att jag skulle köpa vörtlimpa i eftermiddag..
Anyhow. Just för den dåliga frukosten blev det ett snabbstop på donken.

Sedan in i julruschiga matbutiken. Kalaset slutade på 763 kronor och i ärlighetens namn - det var inte mycket mat? Eller ja. Inte som jag planerat att äta före jul iallafall. Men när man tänker efter - julen är ju inte långt borta så det lär inte bli några problem ändå.

Det blev en stor förpackning köttfärs som får bli köttbullar imorgon istället. Och lite strimlat kött som jag ska steka och blanda med Uncle Bens och ris. Sedan köpte jag spenat. Tänkte äta prinskorv till det, undrar om det går? Ser ingen orsak till att det inte borde gå, men man vet ju aldrig..
Köpte kaffe till mamma, must från morabryggaren och rödbetssallad som alltsammans fraktades direkt ut till mamma.
Och ljus.

Haha. Jaa.. det ordnar sig nog.

Sedan var det bara raka spåret hem, packa upp alltsammans och sedan satte jag mig vid datorn i kanske fem minuter innan jag fick för mig att dammsuga hela lägenheten. Det återstår att torka golven, men det får faktiskt vänta tills imorgon precis som köttbullarna.

Nu ska jag se Roomservice, sedan måste jag bädda sängen. Och så är det Heartland. Sedan är det nog dags att börja fundera på att lägga sig i sängen, läsa lite och sova ..i tid för en gångs skull. Imorgon är det ju tvättstugan som gäller klockan fyra. Dessförinnan ska köttbullarna göras, mat lagas och byrå flyttas. Ska försöka möblera om lite i garderoberna också innan den nya tvätten ska in nånstans.

Fullspäckat schema?
Någon som vill komma och hålla mig sällskap?

19 December 2007  | Shopping | 2 kommentarer
Hade jag haft råd hade jag suttit hos dig över nyår och druckit asti och sockerdricka.

Webbplats: http://nogg.se/fleur
Skrivet av Sassa den 20 December 2007 13:08
Hoppas du också får en mysig jul! God Jul och Gott Nytt år!

Webbplats: http://www.nogg.se/snowflingsan
Skrivet av Sara-Marie den 20 December 2007 13:01
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida