Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


träningspass


När jag gick ut för att ge hästarna hö alldeles precis så fick jag värsta träningspasset. Inga vägar är plogade och det har kommit minst 1,5 dm snö sedan tidiga morgonen då jag gick och lade mig. Att ta sig till brevlådan därefter var en ännu större utmaning. Jisses, jag är helt genomsvettig fast jag bara var ute i 10-15 minuter!

Men hur härligt är det då inte att det kommit SNÖÖÖÖ?!?!? Har ju längtat som besatt i flera veckor nu. Och vad ljust det blir!

Dessutom fick jag en oväntad överraskning på posten; mitt paket från Jotex har kommit! Trots att de skrev ett mejl om att leveransen skulle bli försenad till v.45.

*glad*

Sedan har jag bestämt vad Marie ska få i julklapp/födelsedagspresent nu. Ingen ideal sak, men det får duga i år... Eller iofs. Jag har en annan idé också, som kan kombineras med denna. Så får det bli.
Jejh. I och med att jag bestämt detta har jag bestämt och fått klart ALLA mina julklappar för i år. Med ett litet undantag, som ska inhandlas på IKEA om jag hittar vad jag har in mind. En billig dörrmatta till pappa, för det önskade han redan förra året. Och fick en, visserligen. Men han vill ha en till. Till sovrumsdörren eller hur det var.

Jag blev lite vuxnare i mina orealistiska flyttankar imorse också när jag låg i sängen och funderade. Jag tänker fortfarande undersöka möjligheten att få lån och köpa bostadsrätt, men jag tänker inte ha någon brådska. Jag ska fundera igenom det igen och igen, kolla runt och kolla lite till. Sedan, om jag fortfarande vill till våren, så blir det kanske ett köp. Jag minns våran förra flytt, den som skedde i smällkallaste januari. No more sådant!

Dessutom får jeg en chans att spara ihop lite mer pengar då. Vilket ju kan behövas. Inför en flytt, men speciellt om det skulle bli till en bostadsrätt, och i en annan stad.


Nu ska jag fixa lite théfrukost med min goda limpa. Massa nyttigheter var det i den, de fyra sädesslagen eller vad jag nu läste på förpackningen..

31 Oktober 2006  | Snötäcke | 2 kommentarer
Jag har hittat din julklapp/födelsedagspresent.

Webbplats: http://www.nogg.se/evelynkatt
Skrivet av sandra den 31 Oktober 2006 18:21
Ge hästar hö? Har du hästar? *förvirrad* Det är smart att överväga noga och planera en flytt. :)

Webbplats: http://www.nogg.se/nattfrost
Skrivet av Madelene Nattfrost den 31 Oktober 2006 13:54
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida