Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


SöndagÄsch. Anna Lindberg hoppade bort sig till en fjärde plats.. Tråkigt.

Anja kom iallafall i mål, Nike Bent och Jessica Lindell Vikarby också. Men några bra platser fick ju ingen av dem. De två senare fick inte ens några poäng idag. Kajsa Kling eller vad hon heter fick man inte se, men hon lär väl inte ha åstadkommit några stordåd hon heller.


Har varit och handlat lite i dagens värsta snöyra, när jag kom hem började det lugna ner sig nästan genast. Typiskt!
Först skulle mamma på ÖoB och köpa penslar, så jag följde med in och kom ut med två vita blockljus (jag vill bara ha vitt och ljust överallt i alla former nu, jag orkar inte med mer mörker!) och så köpte jag en sådan där liten förvaringsvagn på hjul som man kan ha i kök eller badrum.
Min ska flytta in i badrummet där jag ska organisera en smula.
Egentligen skulle jag hellre velat ha en större förvaring i skåpform, men där en sådan skulle kunnat få plats är det ju tänkt att hamna en tvättmaskin så småningom så det går inte. Och med helkaklat kan man ju inte sätta upp någon extra hylla på väggen heller. Tråk.
Men men. Det blir nog bra såhär med, hoppas jag.


Sedan in på Matekonomen. Handlade lite torrfoder och sand till kattorna, lite mer potatis och fjärilskotletter som det är tänkt att jag ska göra en potatisgratäng till. Men jag har, som jag skrev på haket tidigare, ingen matlust alls just nu. Mat är bara ett ont måste som slutar i illamående varje gång. Huh.
Dessutom har jag våffelsmet kvar sedan igår (då jag åt tre våfflor, en semla - mamma kom aldrig så jag fick ju lov att äta upp den själv fast jag inte tänkt det - och lite kladdkaka) och egentligen knappt var hungrig efter första våfflan. Toppen!

Tror mina naturpostpiller har ett finger med i spelet, även om aptiten varit dålig ett tag längre än jag knaprat dem.. synd bara att jag måste vara onyttig ändå...

Idag fyller Snuss år. Skickade ett grattis på msn istället för att ringa som jag egentligen borde/tänkte. Ska försöka jaga tag på henne någon kväll till veckan istället. Det är ett löfte, så påminn mig så jag inte hittar några undanflykter är ni snälla! Ni vet ju hur telefonsamtal har en tendens att inte ringas pga min telefonfobi...


3 Februari 2008  | Tv film musik & sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida