Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Olika sorters fjärilsfladder.Det finns olika sorters fjärilsfladder, åtminstone i mig. Den bästa sorten är förstås den som uppstår av riktig lycka och saker som går ens väg på ett sådant där fantastiskt vis så att man knappt kan tro det.

Sedan finns den sorten som gör att det fladdrar till inuti bara man tänker en tanke av något slag. En sådan tanke är den på att bygga hus (husdrömmar).
Även om ett husbygge inte finns någonstans i min livsplan just nu, så hoppas jag verkligen få vara med om det en dag, och hellre förr än senare förstås.


Jag har hittat en ny vinkel att inredningsblogga ur. Det är den där människor är på jakt efter, just har köpt och väntar på inflyttning eller som ska bygga/har byggt ett alldeles eget sprillans nytt hus - och bloggar om det. Kanske är det en smula destruktivt för min del, för jag omvandlar andras lycka till "det där kommer aldrig hända mig-tankar" någonstans i bakhuvudet och blir i slutändan ledsen..

Men jag tänker nog läsa vidare ändå.. och försöka hålla fast vid det positiva i drömmarna!

http://vibyggerhus.blogg.se är bloggen jag läser just nu.
http://camillasnyahem.blogspot.com/ är en annan blogg jag nyss bekantat mig med, där är huset redan byggt och så smått inbott.. nu väntar familjen bara på tillökning så är drömmen komplett(!?).Ikväll tittar jag nog på En förtrollad romans med Nicole Kidman och Shirley MacLaine på TV3. Sedan blir det nog den sista Morden i Midsomer-filmen jag har osedd här hemma. Återstår gör då bara en box som mamma har hemma för tillfället. Sorgligt, men sant.
Jag undrar vad jag ska göra härnäst om kvällarna? Börja se någon annan seriebox? Eller läsa och sova i tid om kvällarna?


3 Februari 2008  | Fjärilsfladder | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida