Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Idag blir det ett kopierat inlägg..

...från HaketIdag när jag vaknade sken solen sådär sportlovsaktigt igen.
När jag satt och tittade på Våra bästa år fick jag för mig att jag ville ge mig ut på något litet äventyr i det våriga där utanför fönstret så jag skickade iväg ett sms till Julia och frågade om en fika kunde vara aktuell. Det kunde det vara så vid två gick jag ut och tog bussen (en av typ..väldigt få som faktiskt går här uppe i skogen) ner på stan. Det slumpade sig som så att Julia råkade ta samma buss så vi vann några minuters extra prattid.
Sedan fiskade vi upp syster Jonna och gick på systemet där de köpte whisky till sin pappa i födelsedagspresent. Efter tips från mig. Intressant att sådana fantasilösa presenter ändå funkar...
Därefter begav vi oss iallafall till Kaffestugan för fika.
Det fick bli en semla eftersom jag inte ätit någon frukost innan, egentligen borde jag kanske satsat på en macka av något slag men äsch.
Sedan var jag mitt generösaste jag och köpte med mig en semla till mamma, och ett nytt sådant där fantastiskt gott bröd som jag köpte på semmeldagen.
In på blombutiken alldeles intill för alla hjärtans dag-rekning (eller nåt) till Jonnas pojkvän. Och sen Gallerix och så avslutningsvis lite besök på bokhandeln som har sådana roliga och kloka magneter med träffande texter. På mitt kylskåp sitter en av dem med texten "Vägen till att lyckas är under konstant uppbyggnad" efter våran shoppingrunda i höstas. Den ska nog få sällskap av någon mer någon dag..

Sedan var det iallafall dags att säga hejdå för idag, jag vandrade iväg för att bli hämtad av mamma och Julia skulle träffa Richard..
Lite mer än en timmes socialiserande kändes alldeles lagom.
Bättre att ses lite men kanske oftare än länge och sällan.. kanske?


Men nu måste jag fixa något ätbart. En semla kanske inte räcker så himla långt...
11 Februari 2008  | Vårvind. | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida