Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Tjejsnack

Vecka 7/08 - Äta ute


Hur ofta äter du mat ute?

Inte alls ofta. På senare år har det väl blivit några gånger per år, om man bara räknar restauranger (inte donken, alltså)

Vad/vart äter du då helst?
China House, Mora. Jag äter hittills alltid friterad kyckling med sötsur sås när jag är där.

Vad har du på din favoritpizza?
Helst ska det vara hawaii (ananas), banana (med banan, ananas & curry) eller möjligtvis amore special (fläskfilé, banan och curry samt bea-sås)


Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?
Haha. Inte! Dels är jag skeptisk till för mycket kryddor, dels för att jag är väldigt kräsen och inte äter varma grönsaker, rött kött (alltså kött som ser rött ut efter tillagning, det känns inte färdigt för mig då), fisk osv. Sedan finns det inte särskilt många alternativ häromkring, om man inte äter pizza varje gång..kan räkna till åtta pizzerior bara sådär. Och hemma lagar jag heller inte nya saker, till stor del beroende på att alla nya recept man hittar verkar innehålla en massa ingredienser jag aldrig har hemma och då känns det liksom onödigt att köpa hem sådant för en enda testlagning..

Går du ofta på café och fikar, vad?
Jag skulle kunna säga aldrig, men nu var jag ju faktiskt på kafé i veckan och fikade. Och så fikade jag en gång förra året med mamma.. Så jag har bättrat mig lite ;) Skulle gärna fikat oftare ute, men jag tycker det är rätt dyrt och köper hellre hem eller bakar själv till mycket billigare kostnad - för det mesta. Jag brukar väl oftast fika coca cola och en tårtbit/bakelse eller så... men nu när jag dricker thé kan det bli det istället också. Och en varm macka eller så..det hände i Lund för ett par år sedan ;)
http://mlilja.net/tjejsnack
16 Februari 2008  | Listor & test | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida