Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Söndag.Kom på förut att jag har namnsdag idag. Heh. Hade inte tänkt en tanke åt det hållet sedan jag vände blad i almanackan i månadsskiftet. Då brukar jag alltid markera månadens namnsdagar för att ha lite översikt. Gratulerade Julia igår t.ex...

Idag var jag hem till mamma, hon tyckte att jag skulle ta ner alla söta hundar och katter och andra bilder som prytt skafferiet, så att hon kunde städa. Nu bor de i min hall istället. Mellan toalettdörren och klädkammardörren finns en död liten yta med ful tapet så de fick pryda den platsen.

Jag kom äntligen ihåg att leta fram alla foton jag saknat också, det var en del från Island, men mest studentbilder. Ugh.
Ska kika närmare på dem någon annan dag, stresskikade bara idag.


Annars har jag inte gjort så mycket. Försöker skriva ihop en handlingslista tills imorgon då jag får pengar. Funderar på att skjuta upp handlingen till tisdag dock, dels för att mamma får pengar då så vi slipper handla olika dagar och åka i onödan, dels för att jag nog klarar mig med den tråkiga mat som finns i skafferiet imorgon med, har ingen inspiration alls till matlagning just nu så det är onödigt på det viset med att handla - det kanske bara blir liggande i kylskåpet..
Åt upp det sista hemgjorda potatismoset idag, det är inte klokt vad gott det kan vara med mos! Men nu har jag ätit det i sex dagar så det är nog dags för lite variation >.<


Jag fick ett meddelande av ett nedslående slag från Engla för en stund sedan om att hon inte fick stanna på SCÄ - de anser att hon är för sjuk, att hon är "hopplös".. Istället skickades hon tillbaka till psykiatrin i Uppsala där hon blev fri från tvångsvården. Tanken på att systrami nu är hemma känns inte bra. Så sent som i början av veckan skrev hon om att hon blivit så sjuk direkt hon kommit hem på permission från SCÄ att hon hamnat på akuten och sedan sänts tillbaka till Stockholm utan någon mer permission. Att hon nu ska klara sig helt allena är en absurd tanke, det kan bara sluta illa.. igen. Det gör mig så ont att det inte finns någonting som tycks hjälpa, ingen vårdavdelning, ingen psykolog.. ingen läkare. Ingenting.

Om jag kunde skulle jag åkt till Uppsala och sett till att Engla inte svälter sig, men ni likväl som jag kan nog förstå att det inte fungerar så.. Precis som jag inte slutade vara självdestruktiv för att andra sade att jag inte fick skära mig (Jonas sade att det var som att jag skar i hans hjärta då) så börjar ju inte en anorektiker äta för att någon säger att de MÅSTE.


Det gör så ont att tänka på att de kallar henne hopplös. Om hon är hopplös, kommer de inte försöka hjälpa henne alls längre? Kommer de låta henne svälta sig till döds? Jag kan inte förlora Engla också. Det räcker nu. Det räckte med Håkan. Det var för mycket redan att Håkan inte fick leva..


Jag hatar att världen är såhär orättvis. Hatar.


17 Februari 2008  | Journalanteckning | 3 kommentarer
*fäller en tår* du riskerar så många vänner, vackra.

Webbplats: http://nogg.se/fleur
Skrivet av Sassa den 18 Februari 2008 06:41
Grattis på namnsdagen :) Hm, jag tyckte det såg ganska meningslöst ut därifrån jag satt. Såg nog mysigare ut i sändning.

Webbplats: http://cypaz.blogg.se
Skrivet av louise den 17 Februari 2008 21:53
Grattis på namnsdagen! :D
Skrivet av Elisabeth den 17 Februari 2008 20:33
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida