Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


FredagTill min stora glädje visade sig kokoschokladen lukta ungefär som fyllningen i mormors chokladkokosrulltårta, så självklart blev det en beställning på sådana. Men till lika stor glädje fann jag också att de hade kokosoas-doften igen! När den inte var med i vinterkatalogen var jag övertygad om att den var borta för gott precis som mojiton. Men människor kanske klagat, så de fick återinföra den :) Eller så var det bara ett tillfälligt borttagande av den..

Det blev ett par dofter till, plus att jag köpte ett stort treveksljus i mammas namn, eftersom de hade ett specialerbjudande just nu. Som gäst fick jag köpa ett litet treveksljus för 249kr (ord. pris 399), medan värdinnan fick ett stort för samma pris (ord. pris 499 kr). Så jag gjorde verkligen ett fynd! 200 timmars brinntid med jordgubbsrabarberdoft. Det kommer jag klara mig med hela sommaren..

Och vad mycket fina saker det fanns i katalogen. Skönt att det inte var jättemycket som Skrek mitt namn iallafall. Har funderingar på att köpa en ny modell av Kaskad senare i år.. den var såå snygg, och tänkt att ställa små glasljus på istället för teljus.. men sedan kunde man köpa den så man fick med bägare för votivljus också och sådana har jag ändå tänkt köpa för att kunna ha i kökslampan som alternativ till antikljusen som sitter däri nu. Alternativ är ju alltid trevliga :)
Men det kostar ju.. 519 kronor för Kaskaden inklusive tre votivljusbägare. Så det blir till att spara lite först. Jag är dock ganska säker på att jag kommer köpa den så småningom, för den var som sagt såå fin. Och om jag köper den med votivljusbägarna sparar jag ändå en del pengar mot om jag skulle köpt dem en och en...Mhm...

Jag blev ganska inspirerad att ge konsultandet ett nytt försök också. Men jag vet att det är ganska meningslöst så länge jag bor kvar här, och utan körkort. Så det får vänta ett tag till. Kanske jag ger det ett försök igen i början av nästa år eller så.
Den som lever får se..


Idag har vi varit till soptippen mitt i Vasaloppstrafikskaoset. Ganska bra dag att åka dit på >.<
Men det gick rätt lindrigt ändå eftersom vi inte behövde åka genom hela stan. Då hade jag nog inte varit hemma än.
Hatar allt kaos som blir runt Vasaloppet..


Men som jag skrev på haket, nu behöver jag iallafall inte gå ut igen förrän till veckan om jag inte väljer det frivilligt. Och det lutar åt att jag ska göra mamma sällskap ner på stan imorgon förmiddag...
Imorgon eftermiddag har jag ju tvättstugan också. Usch. Jag har ingen lust att tvätta just nu. Men men, de nya sängkläderna ska tvättas så jag kan bädda med dem imorgon.

Nu längtar jag efter mina ljuuus. Och med tanke på att alla inte betalat än så beställningen kan skickas får jag tråna ett tag till...


22 Februari 2008  | Shopping | 2 kommentarer
Hoho... vaddå, märkts det nere hos dig att Vasaloppet är på G? ;) Jag längtar, jag tycker det är jätteskoj att se på Vasaloppet. Det här året ska jag verkligen försöka kliva upp också, men det borde inte vara ett problem eftersom jag klivit upp så tidigt nästan alla dagar den senaste tiden. Jag vaknar av mig själv vid sju-åtta.... fast har INGA problem att somna om heller så...

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 25 Februari 2008 07:12
Ljusen låter riktigt härliga! När det gäller perenner tror jag inte att de är riktigt lika känsliga för det där med zoner, eftersom de ändå dör ner på vintern, men med gräs, buskar och träd är det annorlunda. Så det finns nog många fina perenner du kan ha i alla fall!

Webbplats: http://www.snowflingsan.blogg.se
Skrivet av Sara-Marie den 22 Februari 2008 15:42
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida