Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Vasaloppssöndag och inflyttningsorganisatör.Idag fuskar jag och kopierar från haket. Jag är för trött efter den tidiga morgonen för att åstadkomma en till text helt enkelt!
Jag har varit hos Julia i några timmar. Trodde verkligen inte att jag skulle orka gå ner till henne idag, men när Vasaloppet var slut tog jag mig i kragen eller nåt åt det hållet. Vi träffades på vägen och så följde jag henne till affären först. Och sen. Sedan blev jag lika förälskad i ettorna på Stormyren som min mamma varit sedan hon bodde i en sådan i sin ungdom (med en hyra på 800/månad sådär - those were* the days!)

*visst ska det inte vara ett "h" i det ordet? jag är värdelös på att skilja just were och where åt. men det känns inte som det ska vara ett där den här gången..

Det var världens kaos i den hennes lilla (men ändå 10kvm större än den kojan hon flyttade ifrån) lägenhet så jag tog tag i det hela och såg till att både soffa, bord och vitrinskåp blev ihopmonterade. Sedan satte vi upp gardiner i vardagsrummet och så kom Richard och såg till att hennes tv-bänk blev ihopmonterad. Och så organiserade jag glasen i hennes vitrinskåp..^^

Jag begriper inte hur hon lyckas, men hon är verkligen helt värdelös på att organisera. När hon plockade upp något för att göra något med det, typ plocka undan det i ett skåp, kom det bara halvvägs innan hon påbörjade något annat..inte undra på att hon inte hunnit få någon ordning alls :).
När mamma hämtade mig (hon ville komma och se och dregla lite medan hon hämtade mig, vilket hon också gjorde) hade vi rentav fått fram ett par doftljus och Julia hade fått igång en sådan där dim-grej.. vet inte hur jag ska förklara. Det är en skål som man häller vatten i så det blir dimma, och så är det en lampaktig sak som ändrar färg på dimman i den..sådär som i ufolamporna. Ni vet säkert vad jag menar. Den är grymt mysig! Vill också ha...

När jag gick var det med andra ord helt beboeligt..
Och jag.. jag blir så sjuk efter att flytta ner dit igen. Ändå.
Det är så förvirrande, i fredags funderade jag på att söka en lägenhet i Sundsvall även om jag kanske inte riktigt är redo att flytta så tidigt som till första april.. men jag skulle verkligen vilja flytta i år. Är det då värt att flytta härifrån för att bo i en annan lägenhet i några få månader först?
Eller är det bara så att jag drömmer om något som aldrig kommer bli verklighet?
Hur tar man då reson och inser vad som är dröm och vad som är dröm med möjlighet att förverkliga? Var går gränsen mellan de två?

Förvirrad,
var ordet..Dessutom är jag sjukt trött. Och tröttmanisk.2 Mars 2008  | Stök & Pyssel | 1 kommentar
Har du testat Lush då? Låter som att du är väldigt bra på att organisera :)

Webbplats: http://www.snowflingsan.blogg.se
Skrivet av Sara-Marie den 3 Mars 2008 12:08
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida