Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Madrugada.Igår hade jag tänkt skriva om hur glad jag var över att jag lyckats hålla mina sovtider någorlunda reglerade den senaste veckan - all thanks to den tidiga vasaloppsmorgonen vände jag ju faktiskt på dygnet utan att riktigt tänka på det. Jag har helt enkelt blivit trött tidigare för att jag gått upp tidigare..
Mellan nio och tio har det blivit ungefär. Sålänge jag inte har något inbokat så jag behöver gå upp än tidigare tycker jag att det är en bra tid. Annars blir det onödigt tidigt. Och så funkar det inte längre..

Så var det iallafall i höstas när jag ställde klockan alldeles för tidigt och bara stängde av den för att somna om igen när den ringde.

Idag steg jag upp redan fem i tio trots den alkoholiga fredagskvällen. Nu tog ju den slut rätt tidigt, även om jag var uppe till halv ett. Men sedan somnade jag med en gång..och då blev det väl inte speciellt mycket senare tidsmässigt än om jag gått och lagt mig tidigare, utan alkohol, och snurrat i en timme eller så.


För att återknyta till rubriken innan jag avslutar.
Madrugada. En låt dök upp i playlisten nyss. Har inte hört nåt av dem på länge. Måste måste måste lyssna mer på dem. Och Miramar! En låt med dem dök upp inatt alldeles innan jag somnade.
Den gjorde mig glad. Tänkte på Tuss och inte så mycket på alla tårar som rann dessförinnan.

Efter Madrugada dök Tomas Andersson Wij upp. Och nu Lasse Lindh. Han får mig alltid att tänka på någon annan. Fröken Kladdkaka. Vet inte om du läser här.. men om du gör, så borde vi träffas över en sådan snart!


Nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig för lite handling. Mest mjölk. Annars blir det nog bara godis.. och morötter! Sådana skulle jag ju ha... Så jag kan bli Lite nyttigare i veckan som kommer.

Förra lördagen när jag åt hos mamma fick jag order att riva lite morötter till och oh vad gott det var! Har inte ätit rivna morötter på evigheter före dess...


Jaja.
Bankkoll nu också innan hon dyker upp.
Så jag vet att det finns nån krona att handla för..


Cranberries nu - Empty


8 Mars 2008  | Journalanteckning | 1 kommentar
Detta hör egentligen inte hit, men om du undrat över vem som kommenterat dina bilder på bilddagboken som anonym, så är det jag, för jag lyckas nämligen titt som tätt glömma att fylla i mitt namn. :o Pinsamt, men sant.
Skrivet av Elisabeth den 8 Mars 2008 15:28
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida