Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


SöndagJag har precis fyllt disk- och bestickställ så att nästan hela bänken är tom inför den nya veckan. Det är den rutin som fungerat sämst hittills, sedan jag började jobba med att få mina rutiner att fungera bra/bättre.

Annars började dagen ganska lugnt med damernas superkombination och epilogen/författarens ord i Marie Antoinette som jag nu plötsligt är fri ifrån efter över två månaders kämpande (eller lite drygt en månads aktiv läsning, då och då..). Tack vare alla registersidor i slutet tog den slut så oväntat. Och det är med delade känslor jag konstaterat att den är utläst, för svårlästheten till trots har jag fäst mig otroligt vid Marie Antoinette och hennes öde under den här tiden. Det är verkligen en bok jag är glad att jag har hemma i min egen bokhylla, den kommer nog att läsas om. Även om det kanske inte blir inom en överskådlig framtid...:)

Fem svansvift av fem möjliga får den!


Sedan var det dags för andra åket, slalomåket i superkombinationen. Och vi fick se sälen! Gud vad kul det var att se Anja vinna! :D

Därefter har dagen fortsatt i läsningens tecken, jag har hittills klarat av mer än halva Känn pulsen slå. Det känns i nacken nu; det är nackdelen (heh) med att sitta framför tv:n, vid datorn eller med näsan i en bok mest hela tiden...


Jag har hunnit med en dusch och reprisen av Top model också. Så det känns som en ganska effektiv dag..Igår när jag var och handlade gjorde jag en djupdykning i frysdisken innan jag gick till kassan. Man kanske inte kan äta bara yoghurt & müsli och mos & köttbullar i dryga två veckor, så jag var modig och tog med mig en Familjen Dafgård Ost & skinkpaj med rökt skinka, vårlök och mozarella hem. Mozarella är en ost jag aldrig ätit, men den gick verkligen hem!
Grejen var ju att den smakade inte så särskilt mycket, så då var det ju inte så svårt... den smakade precis som vanlig ost & skinkpaj brukar göra.. Men jag bestämde mig iallafall för att göra lite fler sådana här djupdykningar i affären framöver. Testa lite ny mat, sådant jag inte ätit förr men funderat på.. Quinoa och bulgur, kanske? Råris?
Jag fick ett recept för ett tag sedan som jag blev nyfiken på också, med kyckling i kokosmjölk. Har aldrig smakat kokosmjölk så... det kan bli spännande :)

Sedan ska jag ta mig tid att öppna mina reaböcker också; gi-boken och viktväktarboken. Kanske finns något inte alltför underligt recept där som kan testas framöver..Just det, jag fick ju upp mina vårgardiner igår också. Men eftersom det var mörkt då var det svårt att se hur det blev. Idag har det ju varit en aning ljusare, även om det varit väldigt molnigt ute, och det ser riktigt fint ut :) Ljust.. mindre juligt ;)


9 Mars 2008  | letters & numbers & sentences | 2 kommentarer
Visa gardinerna :)

Webbplats: http://cypaz.blogg.se
Skrivet av louise den 10 Mars 2008 15:51
Vad kul med gardinerna! Och koksmjölk bör du verkligen testa, det är supergott!

Webbplats: http://www.snowflingsan.blogg.se
Skrivet av Sara-Marie den 10 Mars 2008 12:39
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida