Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Projekt: sundhetIdag tar jag nya tag vad gäller mat, godis, nyttighet.. Det är nolltolerans på godis (det funkar ju inte annars, så..) och så fort jag druckit upp den sista slurken av fantan vi groggade på i lördags är det slut på läskdrickande också. Vilket iofs inte är något problem, för enda gångerna jag druckit läsk annars i år är när jag ätit på donken. Och en gång när jag skulle fika hos mamma för att jag var där länge.

Jag har kommit av mig vad gäller citronvattendrickandet, så det ska jag försöka mig på igen. Jag har visserligen druckit vatten, men med den där lilla skvätten citron i kändes det roligare att dricka vattnet och så kännd det lite lyxigare dessutom. Så slipper man fantisera lika mycket om onyttigheter som läsk, juice och sådant..

För att göra det lite svårare att komma undan med ursäkter för godis och annat onyttigt har jag bestämt mig för att skriva matdagbok. Svart på vitt blir det ju inte lika enkelt att ursäkta överkonsumtion vare sig det handlar om godis eller vadsomhelst annat.

Först funderade jag på om jag skulle skriva det offentligt här, för att sätta lite extra press på mig själv. Men det blir för jobbigt om det misslyckas. Så nu har jag invigt mitt lilla skrivblock köpt just för detta ändamål för några veckor sedan.Annars då?
Jag har tänt två kokoschokladljus, för en stund sedan, så nu väntar jag med spänning på hur mycket de kommer dofta när de fått smälta ner en aning.

Jag har dessutom läst en hel del idag. Har inte mycket kvar innan jag läst ut även Känn pulsen slå, och det tänkte jag sätta mig och läsa nu efter matpaus och top model 5-repris...


10 Mars 2008  | Projekt: Livet | 2 kommentarer
Presse dig inte alltför mycket bara frugan... vill inte att du ska dra på sig några ätstörningar som mig.. jag blir livrädd när folk ska börja skriva upp allt de äter, men det är bara för att jag vet med mig att jag själv inte kan hantera det. Jag vet ändå att det är ett bra sätt för många.. hoppas det funkar för dig. Vi får kämpa tillsammans!

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 11 Mars 2008 14:11
Lycka till med godisförbudet! Senap i köttbullarna lät supergott! Vi brukar mixtra med att smaksätta med vitlök, gräslök, chili, parmesan, pesto mm, men senap har vi aldrig testat, ska göra det nästa gång :)

Webbplats: http://www.snowflingsan.blogg.se
Skrivet av Sara-Marie den 10 Mars 2008 17:34
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida