Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2020)
>>


Tisdagshandling.Idag har visst passerat snart. Och vad har jag gjort? Ptja.. vi började med att betala räkningar, sen kom mamsen och hämtade. Hon skulle på OnOff, jag lyckades lösa in min värdeavigrej från Telia och sedan köpte jag den sista Gilmore Girls-boxen på Åhlens eftersom de hade nedsatt pris till 299 kronor. Äntligen är min GG-samling helt komplett!
Inte för att jag tyckte om hur det hela slutade, men för kompletthetens skull måste jag ju ha den också.

Sedan åkte vi vidare för mathandling. Mest jag då, eftersom det bara var jag som hade nya pengar på banken än så länge. Det slutade på en bedrövligt hög summa, som vanligt när jag storhandlar. Men idag hade jag iallafall mer mat än (någonsin?) i kassarna när jag gick ut. Plus att jag har fem trisslotter i plånboken som förhoppningsvis innehåller en riktig vinst - allihop! Och även om så ej vore fallet har jag bara betalat för fyra av dem iallafall, tack vare icas fina kupong; köp fem betala för fyra.

Och en Engelsk pelargon följde med mig hem!
Jag är osäker på om jag ens sett någon i verkligheten förr, jag har då aldrig haft någon. Önskar att jag ansett mig ha råd att köpa den vita som stod alldeles intill också. Men.. den fick stå kvar i väntan på en annan människa. Förhoppningsvis med jättegröna fingrar!


I eftermiddag har jag läst lite Torey Hayden, kikat på tv och dessutom dragit på mig en frusenhet som inte är av denna värld. Speciellt inte den i fingrarna.


Fick mitt "orangea kuvert" idag också. Det är så förbaskat härligt att läsa alla nollor i de där papperet! Rakt i soporna åkte det.. hoppas nu inte att jag behöver det någon gång :P


18 Mars 2008  | Journalanteckning | 1 kommentar
Engelska pelargoner är så fina! Snygg färg på den här också!

Webbplats: http://www.snowflingsan.blogg.se
Skrivet av Sara-Marie den 18 Mars 2008 21:50
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida