Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


HöstigJag känner mig lite höstigt vissen just nu. Har småont i halsen, fattas bara att det utvecklas till en ordentlig förkylning. Vill inte.. Orkar inte... När jag klarat hela vintern utan att bli sjuk (har jag för mig, tror det var i höstas jag var sjuk sist?) är det ju bara ren och skär otur att bli sjuk när våren nalkas!


Just nu väntar jag på att Brothers and sisters ska börja. Jag kände en ruskig tomhet i vardagen när de hade uppehåll förra veckan, även om jag var osäker på om det ens visades på tisdagar.. Men så var det ju. Och i efterhand var jag inte ensam om att undra vart det tagit vägen :*


Haket är ur funktion för tillfället, annars skulle jag skrivit där. Nu tappade jag bort tankarna och känslan alldeles. Jag önskar att jag hade en tv i sovrummet också, är så trött och frusen att jag helst bara velat gå och dra täcket upp till hakan.. Det är ett plus med en mindre lägenhet. Julia kan ligga i sängen och se på tv. Fusk!

..jo, jag erkänner. Jag har fallit huvudstupa in love med hennes lägenhet. Det gjorde jag bara jag steg in i hallen med den fula terracottatapeten!
Kan ni inte be till lägenhetsgudarna att det ska dyka upp en lägenhet i något av de två husen jag kan tänkas vilja bo i, nu i slutet av månaden?
Någon Måste bara säga upp sin lägenhet...Nej, nu ger jag upp för ikväll. Ska återvända ner i fåtöljens och filtens värme en timme till. Sedan blir det sömn för hela slanten, så är jag förhoppningsvis friskus imorgon!

18 Mars 2008  | Höstvind | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida