Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


SjukligSom jag nyss skrev på haket, känner jag mig alldeles feberrosig om kinderna. Känner mig inte så varm om pannan dock, så om jag faktiskt har feber är lite svårt att avgöra. Skulle behövt lägga mig och sova, men det känns inte som att jag skulle kunna sova riktigt än även om jag bäddade ner mig. Och sedan är det Medical investigation om typ en timme. Jag vill se!

Och imorgon måste jag gå upp tidigt, även om jag bestämde mig för att ställa in psykologtiden. Tio i nio tycker nämligen mamma är en bra tid att åka till bobutiken för att lämna in uppsägningen på min lägenhet. Tjoho.
Enda trösten är väl att jag kan åka hem och återvända till sängen en stund sedan.

Tvättiden..ja den får jag nog avboka också om jag känner mig lika vissen imorgon. Det är ju så typiskt. Nu när jag börjat komma igång med mina rutiner och fått lite mer energi av vårsolen, då ska allt raseras av en enveten förkylning!


Har funderat lite på att börja packa redan nu också. Men vet inte alls var jag ska börja någonstans? Hur vet man vad man inte kommer behöva de närmaste tre månaderna liksom? Tog iallafall in en kartong från förrådet förut idag, så jag ska se över klädkammaren som mest funkat som ett stort förråd för onödigheter. Där borde jag kunna packa ner något.
Mmm.

Kanske ska tömma min byrå också och fara hem till mamma och slipa och måla den, så den är som ny och FIN (istället för som nu; ful pga att den är i lackad furu) när jag flyttar? Det ska jag nog! :D


26 Mars 2008  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida