Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Onsdag.För en kort sekund var det alldeles stiljte i mitt huvud. Onsdag? Men är det inte tisdag? Eller är det onsdag? Redan?
Tiden bara rusar iväg. Och förkylningen tar nya tag. Jag känner mig alldeles konstig hela jag, iallafall i huvudtrakten, idag.
Nacken värker, nån körtel på sidan av halsen (typ lite snett nedanför örat eller hur man ska beskriva det..) verkar alldeles svullen och näsan är lika översvämmad som alltid, men gånger två. Det tar halva dagen innan jag blir av med nästäppan någotsånär...
De första åren antar jag att jag inte reflekterade så mycket över den konstanta allerginästäppan/rinnande kranen. Men nu börjar jag inse att det antagligen kommer vara såhär hela mitt liv. Hur många nässpraysflaskor har jag inte gjort av med hittills? Hur många flaskor kommer jag inte göra av med under resten av mitt liv?
Och allergisprayen. Hm,ja. Den är så nedrans dyr så jag tar helt enkelt inte ut den. Sedan har jag aldrig varit bra på att ta den regelbundet heller så den har aldrig gjort någon större skillnad. Men å andra sidan har jag heller inte haft några större besvär till följd av gräs/björkpollen sedan den våren allergin bröt ut. Det här med näsan är ju konstant, oavsett allergispray eller ej.


Fråga mig inte, jag vet inte vad jag babblar om idag... >.<Angående mitt förra inlägg, jag vet ju att det finns några personer som läser regelbundet (varav de flesta verkar lida av en åkomma kallad Canintuscommenterus"). Men det är kanske inte er jag syftade på i första hand heller. Jag vet att jag är dålig på att kommentera de flesta tillbaka.
Men någon gång ibland är ett läslivstecken välkommet.


Jag såg iallafall att jag fått en läsare att stiga fram. Helt okänd till på köpet. Roligt! Berätta gärna vem du är lite närmare, även om du inte har en blogg kanske du finns någon annanstans?Igår startade mitt nya försök att sluta med godis, för att gå över till något helt annat.
Jag ersatte det visserligen med en påse naturgodis igår kväll. Men det är inte tänkt att bli någon vana. Idag ska jag inte äta vare sig godis eller naturgodis!
Däremot ska jag diska min mixerkanna och ta fram ett paket med mangobitar som jag köpte igår, ur frysen. Gårdagens fruktdrink är nämligen slut...
Mango är ingenting jag ätit förut, så det ska bli intressant.
Eller ja, jo.. jag brukar köpa mangochutney till tacosen ibland =P, men jag har inte ätit den på ett sådant sätt att man verkligen känner smaken... Så ja, intressant ska det bli.


2 April 2008  | letters & numbers & sentences | 2 kommentarer
Mango äär gott, hoppas du gillar det!

Webbplats: http://www.snowflingsan.blogg.se
Skrivet av Sara-Marie den 2 April 2008 19:15
Ah, nyckelben ja.. jag tycker också det är snyggt när de är framträdande, och visst skulle jag kunna se ut så igen.. men när jag såg kortet, och ser dem, blir det otäckt, för jag fattade aldrig att jag var så smal, de ser så väldigt utstickande ut på kortet.. så tänker jag på hur jag mådde då, hur sjukt min inställning till mat är.. och jag blir alldeles ledsen.. usch.

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 2 April 2008 16:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida