Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Lördag.


Jag förstår inte hur allt ska gå ihop, min nacke bestämmer sig för att knasa ihop totalt och blir inte bättre trots maxdos Ibumetin (har tagit maxdos för ett dygn på bara fem timmar..inte bra inte bra). Ingenting känns säkert med nya lägenheten, adressändring, telefonändring, nya tapeter... och dessutom har mitt försäkringsbolag inte dragit hemförsäkringspengar från mitt konto än. Antagligen för att mamma ringde och ändrade betalare för min Sjuk & Olycksfallsförsäkring i veckan. Den har stått på hennes konto fast jag flyttat hemifrån och allt, även om det är jag som betalar den. Jag panikar ihop en smula över det. Och det är helg. Så jag måste vänta tills på måndag, som tidigast, innan saker och ting kan börja redas ut!

Min vita Engelska pelargon ser alldeles ledsen ut, och jag har tagit bort mängder med torra/halvtorra blad. Den skulle antagligen må bättre om jag planterade den i en riktig lerkruka, men var sjutton finns tid och ork till en sådan petitess när allt annat är som det är?

Mamma skulle iallafall komma i eftermiddag och, om inte hjälpa mig packa, så iallafall hålla mig sällskap och ge goda råd i packningen...

Imorgon ska jag till Julia och blir säkert där några timmar, fast jag egentligen skulle behövt vara hemma och påbörja städning som kan påbörjas i god tid..typ putsa fönster, torka ur tomma garderober.. Gah!


Och nämnde jag hur fasansfullt jobbig min nacke är?
Skulle lagt mig på golvet om det inte vore för allt damm och indraget grus/kattsand osv som förpestar min tillvaro på den nivån.Jag har inte skrivit något om hur lägenheten såg ut här, det tillägnade jag haketdagboken istället. I korta drag är den katastrofal. Egentligen behöver alla rum tapetseras/målas om men jag har inte råd! Hallen och köket ska jag och mamma med gemensamma (icke existerande) krafter och kunskaper försöka måla om..eh. Vardagsrummet och sovrummet ska få nya tapeter vars kostnader kommer läggas på hyran. Stress och oro. Jag höll på att gråta mig fördärvad när jag kom hem efter att ha sett lägenheten...

Tvättstugan är en sak för sig, jag måste tokspara till en egen tvättmaskin om jag inte ska behöva ha "barnvakt" i form av mamma varenda gång jag har tvättid.


Tänkte försöka tvätta undan allt möjligt innan flytten men det blir liksom bortprioriterat någonstans längs vägen.
Och så jobbar jag mot hetsätandet. Av godis speciellt, men av det mesta egentligen. Är fjärde dagen utan godis nu och även om det känns som att det går bra vet jag hur jäkla lätt jag kan få för mig att skita i allt och bara lägga ner när det börjar bli svårt och motivationen sjunker igen.

Jag oroar mig för vänner och jag oroar mig för läkarbesök och psykologbesök och att katterna ska bli ifråntagna sin lilla möjlighet att tugga på utomhusgräs. Men jag slår bort allt, för jag orkar inte.


Tiden räcker inte till och jag känner mig så himla vilse. Mina tankar, drömmar och planer rinner mellan fingrarna igen och jag vet inte vad det ska bli av mig.


________________

14:49


Och nu var hon på väg. Måste börja göra nån slags nytta här. Ska bara vrida av mig huvudet först så det slipper göra så ont :)


Kommer ifrån datorn en stund iallafall. Det kan ju vara bra. När man suttit här för mycket och ursprunget till nackontet bland annat är just det.
5 April 2008  | Journalanteckning | 1 kommentar
hej, det låter som om du har det tufft idag så jag skickar en kram till dig!
Skrivet av jen den 5 April 2008 17:12
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida