Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Flyttstök.Mamma åkte hem för sådär en halvtimme sedan. Jag har packat, städat ur klädkammaren och ställt in alla fulla flyttkartonger där som jag fyllt idag; med mestadels porslin och köksattiraljer. Men även lite småsaker, typ soffkuddar för att fylla ut en enorm och annars supertung kartong, lite ljusstakar har packats ner i sina PL-förpackningar och så blev det lite filmer och böcker som åkte också.

Plockade ner ljusslingan som jag haft ute i vinter också. Skönt att få bort den!

Nu har jag soffan full av tomkartonger och vardagsrumsgolvet är halvt om halvt täckt av kartonger jag plockade ut ur klädkammaren innan städningen, för att gå igenom innan flytten. Det är mest skräp i dem men jag har liksom aldrig kommit mig för att rensa bort det. Tänkte försöka hinna med så mycket som möjligt av det nu så det slipper följa med i ännu en flytt iallafall... vet ju inte hur stressigt det blir nu när det är Valborg mitt i alltihop!

Och vilket skönt väder det varit ute idag! Solen har strålat från en härligt blå himmel nästan hela dagen (men nu regnar det). Och jag har haft balkongdörren öppen för kattorna hela eftermiddagen.. Sessan somnade bums i soffan inne i sovrummet för nån timme sedan. Tror det blev lite för mycket kaos för Chaos idag :)


Nackvärken har nästan varit helt försvunnen under eftermiddagen, men så fort jag satte mig här började den kännas av igen så jag ska nog sätta mig under filten i fåtöljen istället. Och rensa nån av de där kartongerna kanske. Tar man lite varje dag blir det ju inte så mycket i slutändan...

Slängde ut en massa småkartonger när jag följde mamma till bilen/förrådet iallafall, så jag är på gång med rensandet!
5 April 2008  | Stök & Pyssel | 1 kommentar
Alltså, nu känner jag att jag inte hängt med riktigt; när är det egentligen du flyttar? Snart? Lycka till i alla fall, det verkligen ingen höjdare att flytta, men på något sätt lyckas man med det ändå.
Skrivet av Elisabeth den 5 April 2008 21:03
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida