Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Hurra.Dagen började med ett sent vaknande. Elva. Hujedamig. Det blev mer än elva timmars sömn. Men de var välbehövliga. Har inte sovit så mycket de senaste nätterna och igår var ju världens stökdag.
Försökte få liv i Julia, medan jag väntade slängde jag mig in i duschen. Sedan messade jag igen och fick äntligen svar.
Begav mig till Julia med inflyttningsblomma, present och popcorn som jag rensade ut ur skafferiet igår (äter inte popcorn, bättre att skänka bort dem som en form av flytthjälpsmuta då innan de blir gamla?).
Fikade med Julia och Christian i en och en halv timme innan jag stressade hem och tog tag i de där gamla kartongerna med grunks som behövde sorteras/slängas. Mamma var här och pysslade lite också.

Sedan blev det som så att jag råkade se Moras match på tv4+, trots att mamma åkte hem redan innan första perioden var slut. Och ser man på. De vann ju! Men det är fortfarande jäkligt läskigt läge. Vill inte att de ska åka ut! :(

Missade slutet dock, det var visst OTH redan klockan sex idag. Hann se de sista 90 sekunderna i en reklampaus iallafall..

Sedan har jag spenderat ett par timmar till i fåtöljen under filten. Har läst lite inredningsmagasin och gosat med Sessan som sovit på mig. Men mest har jag sett en dokumentär på svt2. Riktigt bra var den!
Kände mig lite som Kim när jag grät i slutet :)


Imorgon är det måndag. Ja.
Då ska det beställas tapeter.
Ska undersöka möjligheten att bara få halva jobbet gjort med köket av kunniga människor (om de ändå ska tapetsera två rum borde de inte kunna sätta upp väv då liksom?) så jag kan måla själv. Det borde inte vara några problem. Men man vet ju aldrig i den här byråkratiska världen!

Imorgon måste jag ta nya tag på packningsfronten också. Idag har varit ganska stillastående där.. Visst har jag kommit någon vart, men ändå.
Sätter jag mig ner nu tror jag inte att jag riktigt orkar hitta samma fart igen. Eller någon fart alls, rentav...


Cherry Papaya-doft, kalla fingrar, sötsnusigt sovande Caspian ovanför datorn (på hyllan) och mer läsning ska det bli nu en stund. Så småningom ska man väl sova också...


(Grattis Julia!)


6 April 2008  | Journalanteckning | 1 kommentar
Hej, kul att du också har en blogg! Ja gud, jag dog typ när hon gifte sig, så himla fint! hoppas allt är bra med dig :)

Webbplats: http://vivremavie.blogg.se
Skrivet av Elisabeth den 7 April 2008 13:00
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida