Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


MåndagSlog upp ögonen och möttes av en vit värld imorse. Slog igen dem igen illa kvickt. Men bara en halvtimme, eller så. Före tio har jag för mig att jag kom upp iallafall. Gjorde ingen nytta alls den första halvan av dagen, såg på tv och satt vid datorn. Läste Family Living. Sedan har jag packat ett par väskor med kläder som bara ligger i garderoben och skräpar eftersom jag inte kan ha dem. Och så blev det lite packning i kartonger också.
Men vädret. Det sög ut all energi.

Tänkte se om jag orkar gå ut i tvättstugan imorgon och få undan lite sådant. Om det nu finns någon ledig tvättid. Annars tänker jag ha en lugn dag!

Får se om det blir någon tapetbeställning imorgon istället, eftersom det inte blev av idag. Sedan skulle jag väl behöva diska lite och sådär också. Småsaker. Katternas låda behöver en totalstädning. Har så dåligt samvete för att jag aldrig orkar hålla den så fin som den borde vara. Måste bli bättre på det.
Funderar på om två mindre lådor skulle varit enklare att städa än en större?
Fast det kommer bli klurigare med att få plats med två när jag flyttar. Vet inte ens var jag ska göra av den enda som behövs som det är. Hmm.


Vet inte vad mer jag ska skriva..
Har varit en konstig dag.
Är alldeles färdig för sängen nu, men jag tror jag ska trotsa tröttheten en liten stund till innan jag dyker ner under täcket.


7 April 2008  | Solförmörkelse. | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida