Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


Onsdag.Idag hämtade jag ut plantorna jag och Julia beställde från Easyplant. Ute snöar det. Det har snöat hela dan. Snacka om kontraster.


Har packat lite också. Men det är så segt. Det känns verkligen som ett berg som växer ju högre upp man kommer. Det dyker upp mer och mer saker som ska packas och allt väger bly. Vilket inte är någon bra kombination med alla stora kartonger. Jag vill ju packa dem fulla, men frågan är om jag kan det...

Har sagt att jag skulle packa porslin idag, men det har ungefär blivit noll porslin och mer annat grunks. Haha. Det är så himla tråkigt att packa in porslin i äckligt tidningspapper (tycker inte om att bli alldeles svart om fingrarna, ett tecken på att jag är den där fröken pimpinett som mamma alltid påstått att jag är).

Drömmer om allt möjligt i matväg dessutom. Hemmagjorda hamburgare, pizza, glass!, prinsesstårta.. Mm. Det är smått irriterande nu när det gått över en vecka sedan jag slutade med godis och egentligen inte känner så mycket sug efter just sådant. Varför måste man börja drömma om allt mellan himmel och jord i matväg istället? Och kanelbullar!
Om jag hade vetat att jag hade tillräckligt med mjöl hade jag nog ställt mig och bakat bullar nu på en gång.. men det har jag inte. Pjuh. Hade inte orkat baka på en spik, för alla bunkar är redan nerpackade ^^


När jag flyttat och klarat en månad utan godis tänker jag unna mig både en pizza och (om jag fortfarande har godissug) praliner från mora chocolate house iallafall. Men tills vidare fortsätter jag på den nyttiga linjen med smoothies (tack förresten för tipsen i förra inlägget, mango har jag ju redan smoothieat men det kanske jag inte skrivit om här utan bara på haket?), nyttig-müsli. Och keso. Och kanske Mijas äppelomelett får en chans någon dag :)


Återstår att se hur länge jag ska behöva bo i en kappsäck också, för den första maj ska lägenheten vara tom och de kommer inte börja tapetsera förrän den femte... Urk. Har ingen lust att bo hos mamma hela den tiden. Ska nog försöka bo lite i lägenheten iallafall. Eller om jag får sova på Julias soffa kanske...


9 April 2008  | is. | 1 kommentar
Huh ja, packa innebär verkligen ALLTID att det bara blir mer och mer att packa, trots att man redan lagt ner en hel del i kartonger. Huvaligen alltså. Och angående det där med att drömma om diverse maträtter och godis; det handlar nog om att du "vet" att du inte ska eller kan äta sådant... jag drömmer sällan om mat, men när det var semmeltider drömde jag om semlor, och jag är helt övertygad om att det berodde på att det inte fanns några semlor att tillgå här.
Skrivet av Elisabeth den 9 April 2008 21:39
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida