Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Trött.Jag är så himla trött på allt nu. Det krånglar med telia (flytt av tele,bredband) för att det inte finns nåt jäkla telefonnummer inkopplat nu och lägenhetsnumret på kontraktet är antagligen bara skit i sammanhanget men det gamla lägenhetsnumret är borttaget för att de gjort om. Jag ooorkar inte packa mer nu. Fast hälften är ju kvar. Det är freaking SNÖ ute. Och tvättkorgen svämmar över, men tvättstugan orkar jag ännu mindre med just nu.

Fick deklarationspapperen idag och skickade sms för att godkänna på en gång, så det är en sak mindre att tänka på iallafall. Tråkigt nog blev återbäringen bara ett par hundra. Jag som hoppats på något liknande som förra året...

Humöret är rent allmänt inte det bästa, och jag tvivlar på att något kommer kännas det minsta bättre förrän jag är inflyttad och lägenheten är tapetserad så jag kan börja komma iordning nån gång..

Jag längtar helt sjukt efter att få sitta i vårsolen på min balkong!


Idag har jag inte packat en enda pinal. Tänker nog inte göra det heller. Ska sätta mig i fåtöljen och läsa inredningstidningar under min filt istället. Förhoppningsvis tinar mina tår och händer upp en smula då.
Fryser alltid om fingrarna nuförtiden. Jobbigt.


Slår vad om att det blir problem när jag ska göra adressändring också. "Ledsen, men den där adressen finns inte" typ. Fast hej, jag har bott på samma adress förut så det ska den visst göra! Nu tänker vi positivt. Försöker iallafall.

Ska nog gå och fixa lite mat innan jag sätter mig och läser också... Mmm.10 April 2008  | Journalanteckning | 1 kommentar
Ett par hundra... testa att ha restskatt på fem tusen istället du!

Webbplats: http://www.nattfrost.se
Skrivet av Madelene Nattfrost den 11 April 2008 09:21
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida