Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
25
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


Torsdag.Psykologsamtal för första gången på sex veckor. Nästa blir den åttonde maj. Eventuellt blir det sista mötet innan sommaren. Skumt...
Jag ska tydligen klara mig mycket mer på egen hand nu. På sätt och vis är det verkligen en lättnad. Men å andra sidan är det läskigt. När tiden väl kommer att ses igen har många saker jag skulle velat prata med henne om förpassats någonstans där det inte kommer fram när jag väl sitter där igen. Det blir svårt. Modet försvinner.
Men jag fick iallafall lite lugnande ord kring mitt nya LUH. Det ska förhoppningsvis inte bli något nej så jag blir utslängd i verkligheten hursomhelst.
Jag ska få ta det i min takt.
Och trots allt, så kanske jag vill stanna på den vägen jag tänkte när jag gick i gymnasiet.

Men på sikt vill jag inte vandra den vägen här. Då vill jag flytta.

Cat och Frugan, ni får vara beredda på besök i sommar. Så jag får lära känna staden! ..se om den passar mig och så :)Läste nyss att en bekant blivit tillbakahämtad till RPK efter några månaders frihet. Det gör mig ont att det trots allt inte fungerade för henne i verkligheten. Åtminstone inte så bra som man hade hoppats. Varför kan inte allt vara enkelt någon gång?Kikade på mitt förra inlägg och fick mer "vatten på sötsugskvarnen". Vilken tur att jag packat ner elvispen. Och inte har så mycket florsocker hemma att jag kunnat göra fyllning till en hel drömrulle...

Shit. Jag kommer snart trilla dit och hetsäta allt sött och onyttigt som finns att få tag i. Hur ska man orka fortsätta på det här nyttiga spåret liksom? Alltid? Jag vet att inga mellanting fungerar, inte än på länge iallafall..


17 April 2008  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida