Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Fredag.


Vaknade med ont i halsen idag. Har känt av den de senaste två dagarna också, men det är värre nu. Kanske var det inte så smart att sitta ute utan jacka trots att det var så varmt? Det blåste ju faktiskt en del också..

Fredag idag. Räkningarna är betalda, mamma ska sluta en timme tidigare för att det inte finns något att göra på jobbet. Skönt. Då blir det mindre stress. Kopiera hyresavtal och hyresavi och få iväg till FK för omräkning av bostadstillägget. Sedan var det handlingen, pizzan och städningen också.

Känner mig helt utmattad fast jag sovit i typ elva timmar inatt. Och fast jag inte gjort speciellt mycket "nytta" under veckan. Men men. Får samla ihop den sista orken och göra underverk med städningen här. Så får jag falla ihop i en hög efter lägenhetsbesiktningen den andra maj.

Nu ska jag iallafall se Providence och äta något frukostigt. Njuta av lugnet medan det varar...


_________

20:54


Åh vad skönt att äntligen få sätta sig ner! Mina fötter är trötta. Min mage är fortfarande belåten sedan lunch-middagen i form av världens godaste pizza! Jag har städat ur både ugn, plåtskåp, tre skåp och dessutom rengjort lite ovanför skåpen. Mamma har gjort underverk med lysrörslampan i köket, ni vet den äckliga som finns i alla lägenheter men som de flesta aldrig använder för att det är så hemskt ljus i dem. Sedan gjorde hon rent plåtarna och gallret i ugnen och så.
Plus att jag flyttat ut sängen i vardagsrummet också. Planen är att städa ur sovrummet och stänga dörren nu i veckan när kattorna åker iväg till mamma, så har jag två hela rum klara. Behöver bara dammsuga ur dem alldeles innan jag låser dörren bakom mig. Skönt att ha det mesta gjort i god tid...

Imorgon står städskåpet i hallen, och överskåpet över kylskåpet på tur att torkas ur. Sedan ska jag göra ett nytt försök med alla skor och lite annat smått och gott som kan behöva packas ner nu.

Nu ska jag sätta mig i fåtöljen och dra över mig en filt. Dricka lite vatten och se lite tv och förhoppningsvis inte somna innan Numbers som tv4 envisas med att visa så ohemult sent! Vet de inte att jag är tröttare på fredagar än någon annan dag i veckan och att de borde visa bra program tidigt? Typ istället för Talang som brukar få stå på på fredagar nuförtiden. Det är verkligen ett värdelöst program >.<
18 April 2008  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida